Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medová krkovička v pivním kabátku

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 424 kJ /
340 kcal
Bílkoviny19,60 g
Tuky15,23 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,52 g
Sacharidy30,89 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme si marinádu smícháním všech surovin. Solíme raději méně (sojovka je slaná), česnek přidáme rozetřený. Plátky marinádou potřeme, naskládáme na sebe a dáme na pár hodin (nebo přes noc) do lednice. Krok 2: Rozšleháme vejce s pivem, osolíme a vmícháme tolik mouky, až vznikne těstíčko, hustší než na palačinky (je třeba, aby z masa při smažení nesteklo). Krok 3: Rozehřejeme tuk, plátky masa nejdříve obalíme jen v polohrubé mouce, pak v těstíčku a v tuku je pomalu z obou stran osmažíme.

Zveřejněno 20. 8. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medová krkovička v pivním kabátku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OPWN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medová krkovička v pivním kabátku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OPWN

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

a medova marinafu taktez na vsechny druhy masa je vynikajici nechat maso odlezet a pak jen prirodne a ma vynikajici chut sladko cesnekovou trochu pik , zalezi na kombinaci :yes:

pivni těsticko delam bezne pracuji v rest. ale nejsem profesional a vim ze toto testicko se da vyuzit na vselijake maso i pro seti a chutna vzdy s kvele jen mirne dochutit zakl. ochucovadlem uz neprehanet

Krásný rcp. To těstíčko je z piva, vajec a hladké mouky?Moc pěkný nápad, musím nekdy zkusit, ted jsem ho objevila, jak tady koukám.:-K;-):-):yes:

Zuzko, těstíčko rozhodně hořké není.
Dávám také hladkou mouku, ale třeba do těstíčka na telecí pařížské řízky patří polohrubá (a je to dobré, mám vyzkoušeno), proto jsem to tak udělala i tady.:yes:

Marinovaná - smažená krkovička musí být :-p. Dost často smažím řízky v těstíčku, ale do těstíčka dávám hladkou mouku a místo piva mléko. Není to těstíčko,od piva, nahořklé?

:-K:-KIvčo,ta fotka je nádherná. Posílám bod, tak obaluju kuřecí řízečky. :yes::yes:

Co voní sojovkou, to bude určitě dobré. :yes::yes:+

moc hezký recept :-p, stojí za vyzkoušení - díky :yes:+

Cathleen, moc dobrý recept a jako vždy, parádní foto:yes::yes:+6

Mne tiež,takúto marinádu používam často,ale väčšinou na gril,nikdy ma nenapadlo vysmážať to v cestíčku:-OA ešte v pivnom:-*Vyskúšam:yes:

Cathlen, to je bezva recept, ten se mi vážně líbí a ty máš 3.boda:yes:

Nádhera. Tyhle kombinace chutí mám strašně ráda, díky za recept. :-K:-p
+:yes:

Tématické fráze:
krkovička v těstíčku, pomalu pečená krkovička v celku, krkovice v pivním těstíčku, krkovička v pivním těstíčku, pivni těsticko, marinovaná krkovice v celku, pomalu pečená krkovice v celku, krkovicka v cesticku, pivní medová marináda, marinovaná krkovička v těstíčku, pomalu pečená marinovaná vepřová krkovice, medové těstíčko, smazena krkovice, smažená krkovička, medové řízečky, krkovička v pivní marinádě, medová marináda na krkovici na gril, krkovička v pivním v těstíčku, marinada pivni medova, kekovice v pivnim testicku

Suroviny:
krkovice vepřová, omáčka sojová, med, česnek, sůl, pepř mletý, tuk na smažení, vejce, pivo světlé, mouka polohrubá, sůl

Přidat fotografie receptu