Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Experimentální buchta

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hanahcotton hanahcotton

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 019 kJ /
2 156 kcal
Bílkoviny68,57 g
Tuky37,49 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 580 mg
Sůl1,95 g
Sacharidy382,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce s cukrem ušleháme do pěny, přidáme rozpuštěnou heru, mléko a mouku s prdopečem. 1/3 těsta necháme světlou, zbytek obarvíme kakaem. Krok 2: Na vymazaný a vysypaný plech nalijeme tmavé těsto. Krok 3: Na něj poklademe piškoty slepené marmeládou a namočené v džusu. Krok 4: Na piškoty nalijeme světlé těsto, které posypeme barevnou rýží. Krok 5: Pečeme ve vyhřáté troubě.

Zveřejněno 25. 8. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Experimentální buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xrjk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Experimentální buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xrjk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

ajo, omlouvám se, díky.Nevím, na co jsem myslela.

Marundo to světlé těsto je z jedné várky ...je to napsáno v receptu ;-)Jinak to sypání udělá po upečení pěkně křupavý povrch:yes:

Tak tohle zkusím. Babovka piškotka se u nás chytla, takže tohle půjde taky na odbyt.:yes::yes: ;-)

hezké, to světlé těsto je z té várky toho na tmavé, nebo na to světlé je potřeba další nové těsto. A to sypání, je po upečení měkké, nebo to křupe? Díky :yes:

tak to je bomba experinet!!:-)) Piškoty namočené v džusu, no, koho by to napadlo? Naši Hanču a za to máš bodík!!:-):yes:

Už je v oblíbených...vypadá hezky :-p:-p:-p:yes:

Hani, moc hezká buchetka:-p:yes:

:-p:-*:yes:

Hani,to vypadá dobře:yes:,posílám bodík a ukládám na vyzkoušení;-)

Hanko, buchtička vypadá dobře a je vidět, že si muíš poradit i když experimentuješ. Není tam nic co by nebylo dobré a to ovoce by nebylo také špatné. Bodík letí k Tvému receptu;-);-);-):-)):yes:

Mirčo já doma opravdu nic jiného neměla, tak jsem musela použít, co dům dal...určitě by bylo dobré i jakékoliv ovoce :yes:

Hanko:-) experiment je parádní:-p. No a ten název:-D. U nás by asi ohrnovali nosíky - kvůli piškotům -,ale já bych si dala:-p:-8.

Tématické fráze:
tmavá piškotová buchta, piškot hanča, bílá děrovana buchta na plech, podzimní sen buchta s jablky, sypaní buchta s tvarohem, sypani jablečná buchta, jablková buchta podzimní sen, babovka experimentální, pomerančový sen buchta, houstičky s prdopečem, celozrnná buchta, buchta 250g hera, experimentální vaření

Suroviny:
vejce, tuk hera, cukr, mléko, kakao, mouka hladká, prášek do pečiva, piškoty, marmeláda pikantní, džus pomerančový, olej, strouhanka, rýže barevná

Přidat fotografie receptu