Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jedničkové rybí filé

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

miroslavrozsival

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 967 kJ /
1 187 kcal
Bílkoviny94,48 g
Tuky86,67 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 370 mg
Sodík 5,94 g
Sůl14,80 g
Sacharidy6,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na dno máslem vymazaného pekáčku dáme tenké plátky anglické slaniny, na ně dáme nakrájená kolečka cibule a na ně plátky filé, které jsme osolili a obalili ve sladké paprice. Pak dáme opět cibuli a nakonec slaninu. Krok 2: Zalijeme 1-2 dl studené vody a dáme péct do středně vyhřáté trouby na cca 30 minut. Krok 3: Příloha - brambory, chléb.

Zveřejněno 31. 8. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jedničkové rybí filé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WqOX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jedničkové rybí filé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WqOX

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Zkombinovala jsem trochu více receptů tady, ale tento se tomu nejvíc podobá. Na spodní část jsem použila lahůdkovou cibulku, na vrchní část klasickou. Ještě jsem kromě papriky posypala i kořením na ryby. Dělala jsem ještě zmrzlé filé. Nepodlévala jsem. Pekla jsem 50 minut při 180 stupních - odkryté. Příloha vařené brambory (po uvaření jsem přidala sušenou smaženou cibulku). Doma chtějí, abych toto připravovala častěji :yes:;-). Díky za nápad.

Výborné a ryhlé.

Za mne dobré a rychlé jídlo. Díky za inspiraci, někdy nápady dochází :yes:

Denny: těch 15°C

Dobrý den, jaký druh file jste použil a nebude spálené na takovou teplotu? Středně vyhřátá trouba je 160°C a vy jste napsal 175:-? tomu nerozumim:-? to je asi jen odhad že?

Chocolate, ale to vínko, mohlo ještě přilepšit chuť:-p

chocolate 8. 11. 2010 18:54
miroslavrozsival-;-), tak to pozdravujte ženu, bohužel jsme se zatím "nepotkaly", ale co není, může být (a pak, že vařím jen podle isahu:-D).

Chocolate jsem rád, že chutnalo, ale já jsem autor akorát tím psaním vše vymyslela moje žena. Je tu taky registrovaná, ale ženám takové detaily neunikají, mám pravdu;-)

chocolate 8. 11. 2010 18:46
Velmi jednoduchá a chutná úprava filé, místo anglické slaniny jsem použila angl.krkovici a lehce jsem podlila bílým vínem.Děkuji za výborný recept:-K, celá rodina si moc pochutnala.

:yes::yes::yes:

Davka - středně vyhřátá trouba je zhruba 175°C.

recept vypadá chutně, ale mohl by mi někdo poradit co znamená středně vyhřátá trouba??? děkuji za odpověď

Miroslave - děkuju já za výborný recept:-)
Ivulinko, Magdalenko -:-8:-K

Asi sa budem opakovať, všetky fotky od maris ma fascinujú. Ňou nafotené jedlo vždy vyzerá exkluzívne.

Maris děkuji za přidané foto a jsem velmi rád, že chutnalo.

Tématické fráze:
rybí filé recepty, rybi file, recepty na rybí filé v troubě, rybí filé v troubě, file v troubě, rybí filé recept, recept na rybí filé v troubě, recepty z rybího filé, recept na rybí filé, file recepty, recepty rybí filé, filé recept, recept rybí filé, úprava filé, recepty na rybí filé, filé, jak upravit file, úprava rybího filé, recept na file, top recepty rybí filé

Suroviny:
filet rybí, cibule, slanina anglická, paprika sušená sladká, sůl, máslo

Přidat fotografie receptu