Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lehké rybí karbanátky se špenátem

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Tanicka Tanicka

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 375 kJ /
807 kcal
Bílkoviny105,56 g
Tuky18,88 g
Vláknina26,20 g
Cholesterol 758 mg
Sodík 599 mg
Sůl1,66 g
Sacharidy48,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybí filé necháme rozmrazit, nakrájíme na malé kousky a smícháme se špenátem a vajíčkem. Osolíme a okořeníme podle chuti. Rukama tvoříme malé placičky a smažíme na rozpáleném oleji. Krok 2: Recept je sice trapně jednoduchý, ale karbanátky jsou opravdu výborné a chutnají i odpůrcům ryb. Krok 3: Překvapivě drží pohromadě i bez mouky. Pro více zmlsané možnost vylepšit sýrem, šunkou, atd.

Zveřejněno 2. 9. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lehké rybí karbanátky se špenátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Wkj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lehké rybí karbanátky se špenátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Wkj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (5)

Tanicka vítej na topreceptech.:-K Recept se mi líbí, ikdyž si umím představit tu piplačku:-)), sama jsem nedávno s něčím podobným zápasila.;-)

Táničko, vítám tě v naší Topácké rodině a přeju ti, aby se ti tady líbilo a našla si tu spousty inspirace a dobrých receptů.;-)

Ano, mně to tedy pohromadě drželo, zřejmě ta vajíčka i ta vlákna z toho špenátu tomu nějak napomohla.. Samozřejmě to chce trošku šikovnosti při obracení, aby se Vám karbanátky nepotrhaly :)

Taničko - recept se mi moc líbí, vůbec není " trapně jednoduchý ", naopak -v jednoduchosti je krása:-):yes:+. Posílám první bodík, protože kombinaci ryba - špenát znám a je moc dobrá.

Ukládám a vyzkouším, ryby i špenát u nás konzumují všichni, takže mě to láká.
Opravdu směs drží pohromadě i bez mouky nebo strouhanky? No... raději ji budu mít při ruce - pro všechny případy...;-)

Tématické fráze:
rybí file se špenátem, rybí karbenátky se špenátem, jak se konzumují rybí karbenátky, karbanátky z rybího file, rybí karbanátky, karbenátky se špenátem, recept karbanátky z filé, dobry rybi karbanatky, rybí karbanátky se sýrem, amur kousky recept nakladany, pecene karbanatky s listovym špenátem, lehké karbenátky, 300 g listového špenátu, rybi karbenatky, rybí karbenatki, karbanátek z rybího filé, rybí karbenátek recept, dobré rybí karbanátky, recept špenát ryba, karbanátky z tresky a špenátem

Suroviny:
filet rybí, špenát listový, vejce, česnek, estragon, olej, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu