Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso na šlehačce

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

www.zarovi.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 575 kJ /
1 094 kcal
Bílkoviny9,00 g
Tuky112,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 375 mg
Sodík 113 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy11,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme. Krok 2: Vložíme je do zapékací misky (či remosky) a zalijeme šlehačkou. Krok 3: Během pečení jednou otočíme. Pečeme do měkka.
Šlehačka by se neměla celá vypéct, jen zezlátnout.

Zveřejněno 25. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso na šlehačce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w4w

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso na šlehačce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w4w

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřové maso na šlehačce, maso se šlehačkou, maso pečené ve šlehačce, vepřové na šlehačce, pečené maso se šlehačkou, kotleta na šlehačce, vepřová pečeně na šlehačce, kuřecí maso na šlehačce, slehackove maso, šlehačkové kotlety, maso slehačka, vepřové maso se šlehačkou, vepřové maso ve šlehačce, kotlety na šlehačce, veprove kotlety na slehacce, vepřové se šlehačkou, vepřové maso šlehačka, maso pečené na šlehačce, pečené na šlehačce, pečené maso na šlehačce

Suroviny:
kotleta, smetana ke šlehání, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu