Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 445 kJ / 2 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,39 g |
Tuky | 130,29 g |
Vláknina | 38,50 g |
Cholesterol | 1,23 g |
Sodík | 10,91 g |
Sůl | 25,88 g |
Sacharidy | 166,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené uzené po horňácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VQmB
Moje poznámka
Zapečené uzené po horňácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VQmB
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 12 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 15 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 19 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlík z domácí pekárny
Zelnak před 5 minutami
Kapustový prejt
magdalenka před 59 minutami
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 1 hodinou
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 3 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 10 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 13 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 13 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 15 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 15 hodinami
Tématické fráze:
horňácké brambory,
zapečené uzené maso,
zapečené uzené,
brambory po hornácku,
uzené maso po horňácku,
uzené maso zapečené,
horňácké uzené maso,
zapečené brambory po horňácku,
zapékané uzené,
hornacke brambory recept,
uzene zapečene s bramborem,
uzené maso na smetaně,
zapečené uzené maso po hornácku,
zapečené uzené kotlety se zelím,
guláš po horňácku,
zapečené maso po horňácku,
horńácké brambory s masem,
uzená žebra zapečená s bramborem,
zapečenéuzené,
uzené na smetaně
Suroviny:
krkovice uzená,
brambory,
sůl,
kmín celý,
sádlo,
vejce,
cibule,
zelí kysané,
smetana sladká
Komentáře (4)