Postup přípravy
Krok 1: Tmavý korpus překrojený, bílkový celý. Spodní tmavý spojený karamelovým krémem s bílkovým korpusem, na to kávový krém, nahoru tmavý korpus. Celý povrch natřu tence krémem. Na to vyválená potahovací hmota takzvaná-varná. Z této hmoty i růžičky a lístky.
Zveřejněno 9. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort vnučce k narozeninám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZQy
Moje poznámka
Dort vnučce k narozeninám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZQy
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 38 minutami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 48 minutami
Biskupský beránek
Přidáno před 15 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 17 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chlebové bagety
1Jirina před 12 minutami
Anglické palačinky
káťa před 1 hodinou
Jedničkové rybí filé
cookamater před 1 hodinou
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Markeeta před 3 hodinami
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 10 hodinami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 12 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 12 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 13 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 13 hodinami
Tématické fráze:
sníh z bílků netuhne,
bilkovy dort,
přání vnučce,
dort panenka s postupem,
dort slunicko,
potahovací hmota varna,
dort k 12 narozeninám,
sníh netuhne,
dorty k narozeninam,
bílkový sníh netuhne,
varna potahovací hmota,
bílkovo ořechový dort,
netuhne sníh,
proč netuhne sníh,
krem netuhne,
bílkový korpus,
nejlepší ořechové dorty - fotky holek,
dort k 9. narozeninám pro holky,
proč netuhne karamelový krém,
netuhne krém
Suroviny:
korpus piskotový,
korpus ořechový,
krém karamelový,
krém,
hmota potahovací,
zdobení čokoládové
Komentáře (13)