Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plech plný dobrot

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Suvicka Suvicka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 146 kJ /
1 469 kcal
Bílkoviny254,25 g
Tuky43,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 810 mg
Sodík 3,23 g
Sůl8,01 g
Sacharidy16,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plech si vyložíme pečícím papírem. Na dno dáme pár kousků másla, na ně poklademe kolečka salámu a na něj nasypeme nahrubo nastrouhaný čedar. Doprostřed naskládáme vedle sebe ještě zmrazené, opláchnuté kousky ryby. Ty posolíme a okmínujeme, necháme odpočinout v ledničce. Krok 2: Mezitím si oloupeme brambory, opláchneme a ve velké míse smícháme se zmrzlou zeleninou. Poté přidáme na plech kolem ryb po obou stranách. Krok 3: Brambory osolíme, okmínujeme, posypeme majoránkou a kdo chce, může použít grilovací koření, nebo jakékoli jiné, které má rád. Krok 4: Vše polijeme smetanou a dáme péct na 200°C asi 1 hodinu, dokud nebudou brambory hotové (čím menší kousky brambor, tím rychleji se upečou). Pěkně do nich vsákne smetana, takže budou dobré.

Zveřejněno 18. 9. 2010

Poznámka autorky Suvicka

Tohle jídlo možná ocení kuchařinky, které zrovna nemají nic naplánovaného k obědu nebo večeři. Nic se nemusí rozmražovat a je to poměrně rychlé. Zřejmě spousta z vás něco podobného doma připravuje, takže asi žádná novinka. :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plech plný dobrot

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X57v

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plech plný dobrot

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X57v

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Mňám! Tak to je opravdu plné dobrot! Ukládám a vyzkouším. Hezké fotečky. U mně dobrý :-p:yes: +7

To bude dobrota :-p:yes:!

Taky dělám něco podobného:yes: +

Pečící papír, jak říká jedna moje kamarádka by měl dostat Nobelovu cenu za super vynález. Myslím, že krom toho, že se jídlo nepřipaluje má i jiné výhody, například téměř čistý plech;-):yes::yes::yes:

:yes::-*

Rebeko, pecici papir proto, ze tu mam ne moc dobre plechy. Pokud rada peces bez nej, myslim ze neni zadny problem ho nepouzit. Me se s nim pracuje dobre a potom se mi nadobi lip udrzuje. Ale je to kazdeho vec, kdo chce pouzuje PP a kdo ne, nemusi. Myslim, ze to nema jinak zadny vliv.:-)

vypadá to dost dobře:-p:yes:jenom nechápu,proč ten pečicí papír:-?:-O

Tématické fráze:
dobroty, rychlé dobroty, moje dobroty, dobroty k obědu, rychla dobrota, dobrota k obědu, dobroty cz, grilovací dobroty, dobroty ze salámu, dobroty z brambor rychle, rychlé dobroy, rychli dobroty, plech plný, ryba na plechu, bramborove dobroty k obědu, slané nepečené dobroty, recepty-dobroty, dobroty z ryb, dobroty z file, košík plný dobrot

Suroviny:
treska aljašská, sýr nastrouhaný, salám šunkový, máslo, brambory, smetana, směs zeleninová mražená, sůl, kmín celý, koření grilovací, majoránka

Přidat fotografie receptu