Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený pangasius s lečem a smetanou

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jahoda jahoda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 737 kJ /
1 132 kcal
Bílkoviny149,15 g
Tuky56,20 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 320 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy7,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety rozkrojíme na menší porce, osolíme a na rozpáleném oleji prudce opečeme z obou stran. Krok 2: Potom narovnáme na dno pekáčku, na každou porci dáme dáme lečo i se šťávou a zalijeme smetanou (ve které jsme rozmíchali lžíci mouky). Krok 3: Pečeme na 200st. asi 20-25 min.
Příloha: brambory, rýže nebo jen čerstvý chléb

Zveřejněno 26. 9. 2010

Poznámka autorky jahoda

Zdroj: kniha: Pro mladé rodiny a šikovné hospodyňky:-)

Proti původnímu receptu: dala jsem hustější smetanu bez mouky

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečený pangasius s lečem a smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A1W3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečený pangasius s lečem a smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A1W3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

tento recept znám už delší dobu, a je úplně mňam mňam...:yes::-K

Vypadá to hodně jedle:-*:-p:yes::yes: Fotky jsou nádherné;-)

:yes::yes:

:-p+:yes:

:yes:krása..:-K

Já jsem si to myslela, že je nějaké lepší, barevnější.:-*

Mílo, lečo používám jen domácí;-):-)

Vypada to dobre, nedavno jsem delala neco podobneho. Posilam 4. bodik. :yes::-K

No to je náááádhera ty barvičky, ježíš já mám na to chut! Prosím dala jste lečo domácí nebo kupované?:yes:

Krásná fotka :-p:yes:

To bude dobrota, jisto-jistě ;-);-);-)

Tématické fráze:
zapečené rybí filé s lečem, ryba s lečem, rybí filé zapečené s lečem, zapečený pangasius, pankacius, zapečený pangasius s rajčaty se smetanou, treska s lečem, filety s lecem, pangas na smetaně, zapečené filé s lečem, filety zapečené s léčem, koláč líné hospodyňky, zapečená treska s lečem, rybi file zapecene v lecu recept, filety na leču, pangasius s lecem v troube, treska na leču, zapékaná ryba s lečem, pangas na rajčatech, ryba v leču

Suroviny:
pangasius, lečo sterilované, smetana, sůl, mouka hladká, olej

Přidat fotografie receptu