Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládané Hermelíny

Nakládané sýry jsou ideální pochoutkou k pivu či vínu a skvěle se hodí na sváteční období. Aromatický a krémový hermelín naložený spolu s paprikou, feferonkou, olivami a kořením vám jistě zachutná.

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

www.zarovi.cz

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min + týden na uležení

25 min (25 min příprava, + týden na uležení)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 449 kJ /
3 453 kcal
Bílkoviny50,74 g
Tuky347,87 g
Vláknina9,44 g
Cholesterol 167 mg
Sodík 2,69 g
Sůl7,00 g
Sacharidy27,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hermelíny podélně rozkrojíme na poloviny a jejich vnitřní část pomažeme rozetřeným česnekem. Krok 2: Olej ve skleničce smícháme s nadrceným pepřem a novým kořením, přidáme sůl, feferonky a provensálské koření. Krok 3: Z papriky odkrojíme 4 cca centimetrové kroužky, z oloupané cibule taktéž. Olivy pokrájíme na plátky. Krok 4: Do vhodné nádoby střídavě vrstvíme: papriku, cibuli, olivy, půlku hermelínu (pomazanou stranou navrch) a proléváme olejovou zálivkou. Poslední Hermelín položíme obráceně a dolijeme olejem tak, aby vše bylo pod jeho hladinou. Krok 5: Uložíme na týden do lednice.

TIP: Jak naložit kombinaci různých sýrů

Zveřejněno 26. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nakládané Hermelíny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DjB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nakládané Hermelíny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DjB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Jani -vypadají moooc chutně :yes:

Tak, naloženo, uloženo:-)):-D dělali jsme to s 10 hermelínů a máme to ve větší dóze, aby to vešlo do ledničky. Pitrs a ostatní, vím, že jdu s křížkem po funuse, ale tento recept je na 2 hermelíny, jestli dobře vidím. No a my jsme dělali na 10 hermelínů a krom toho,že jsme mírně inprovizovali, tak rospis +- na tu dávku 10 hermelínů je:
1 a 1/2 litru oleje, 5 cibulí, 10 stroužků česneku, 25 ks oliv, 5 paprik, 20 kuliček nového koření, 18 kuliček pepře, 5 lžiček proveslánskho koření, 5 špetek soli, asi 10 feferonů.;-) Snad jsem nic nezapoměla.

Karolína 2. 5. 2009 10:33
:yes:

prosím prosím můžete mi sem napsat na kolik tento postup je porcí ? jestli ty dva hermelíny jsou na 1 porci nebo na dvě prosím napište mi odpověd na můj mejl nevím totiž jestli sem ještě zajdu
Pitrs91@seznam.cz
děkuji moc

Tématické fráze:
nakládané hermelíny, nakladany hermelin recept, nakládány hermelin, recept na nakládaný hermelín, recept na nakládané hermelíny, nakládaná hermelín, nakládaný hermelín s ořechy, nakladany hermelin se zelim, top recepty nakládaný hermelín, nakládaný hermelín recepty, hermelíny, nakládané hermelíny recept, nakládaný hermelín prodej, nakládané olivy, nakladane matesy, recepty nakládaný hermelín, nakladaní ryb, hermelín nakládaný, recept nakladany hermelin, koření na nakládaný hermelín

Suroviny:
cibule, česnek, olivy, paprika čerstvá červená, sýr hermelín, olej, feferonka, koření nové koření, pepř, koření provensálské, sůl

Přidat fotografie receptu