Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ryba na houbách

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mardosa mardosa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 660 kJ /
1 592 kcal
Bílkoviny141,48 g
Tuky96,69 g
Vláknina20,34 g
Cholesterol 411 mg
Sodík 1,27 g
Sůl3,10 g
Sacharidy29,94 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jednotlivé porce ryby pokapeme citronem a posypeme kořenící směsí. Necháme 15 minut v chladu odpočinout. Krok 2: Na rozpáleném oleji porce ryby opečeme do zlatova z obou stran, vyndáme a udržujeme v teple. Krok 3: Ve výpeku rozpustíme máslo, na másle opečeme nakrájenou cibuli, přidáme houby, lžíci kořenící směsi a asi 10 minut dusíme. Krok 4: Ryby vložíme zpět, poklademe plátky sýra a krátce prohřejeme. Jako příloha jsou nejlepší brambory.

Zveřejněno 3. 10. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryba na houbách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wryM

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryba na houbách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wryM

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
ryba a houby, ryba s houbama, ryby a houby, ryba houby, ryba s houbami, recept ryba s houbami, ryba houby recept, recepty ryba a houby, ryba s houby, ryba + houby, ryby a houby, houby s rybou, houby a ryba, ryba a hřiby - recept, rcept reba na houbách, ryby s houbami, ryby na hribksch, ryby s z houbama, recepty ryby a houby, ryba,houby

Suroviny:
pangasius, citron, koření na ryby, olej, máslo, houby, cibule, sýr tvrdý, nať petrželová

Přidat fotografie receptu