Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 171 kJ / 2 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,00 g |
Tuky | 12,00 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 443,00 g |
Postup přípravy
50-100 g lískových oříšků, nasekaných na menší kousky, 50-100 g rozinek
Peču na programu č. 1, velikost II, stupeň vypečení 3.
Zveřejněno 26. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb s lískovými oříšky a rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VR5
Moje poznámka
Chléb s lískovými oříšky a rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VR5
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 6 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 16 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno 19. 4. 2025 22:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 3 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 3 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 4 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 4 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 5 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 6 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 6 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 8 hodinami
Tématické fráze:
zavařování lískových oříšků,
recepty z lískových oříšků,
jak uchovat jádra lískových oříšků,
loupání lískových jader,
jak upražit oříšky,
loupání lískových ořížků,
lískové ořechy, zavařování,
domácí chléb s oříšky,
zavařování loupaných ořechů,
loupání lískových oříšků,
loupání lískových ořechů,
domácí chleba s oříšky,
hrozinkový chléb recept,
jak uchovat kvasnice,
kvasnice wikipedie,
dort z lískových oříšků,
jak upražit oříšky v mikrovlné troubě,
lískové oříšky v těstě a čokoládě,
zavařování v tro,
jak upravit slané orisky
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
mouka,
kvasnice sušené,
sůl,
cukr
Komentáře (1)