Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Roštěná" omáčka

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hobllinka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 073 kJ /
1 212 kcal
Bílkoviny200,16 g
Tuky42,17 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 1,61 g
Sůl3,75 g
Sacharidy7,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a hodně je obalíme v mouce. Krok 2: Nakrájíme si cibuli nadrobno a zpěníme na oleji v hrnci. Krok 3: Navrch přidáme plátky masa a opečeme. Krok 4: Poté je podlijeme vodou a dusíme do měkka. Krok 5: Přidáme měkké houby, kostku masoxu a lžičku vegety. Popřípadě zahustíme.

Zveřejněno 13. 10. 2010

Poznámka autorky hobllinka

Omáčku nezahušťuju, chutná nám víc. Vyzkoušejte, je moc dobrá :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

"Roštěná" omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7X2w

Moje poznámka

TopRecepty.cz

"Roštěná" omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7X2w

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (43)

Vegetě a kostce se dá vyhnout, když do začátku přidáme doma udělanou prosolenou zeleninu, bobkový list a pár kuliček nového, usmahnme a pak dáme maso atd......

kuřecí rizoto- na nudličky nakrájíme sojové maso,dáme vegetu,masox...............................................

no super ,bezva! masox ,vegeta,to fakt musí být dobrota!!!!!!!Co to nazvat vepřové na žampionech a nemusíte se dohadovat.To už nikdo neumí vařit bez té chemie?

bylo to dobré :) vařila jsem to hodinu a půl, než maso změklo, ale výsledek stál za to :) akorát jsem ji mohla zahustit.. tak příště :)

zítra se ji chystám poprvé udělat... :-) a použiju hovězí, tak uvidíme, snad se povede :-):-):-) moc se těším :-):-):-)

Chtěla jsem se zeptat, jsem nová v kuchyni, nikdy jsem nevařila, tak se jen chci zeptat, jak dlouho se to přibližně vaří s vepřovym masem?:-)) :-K

Nezalezi na druhu masa,veprove je dokonce lepsi,levnejsi a hlavne si lidicky zvykejte,protoze hoveziho je v cesku nedostatek :-(.Zkupuji ho turci,polaci a dalsi.Kdyz nam v cesku nejake kraviny tustanou,budeme radi ale to masicko stejne nezaplatime.Takze hura do chovu prasatek at mame co jist.:-8 Jinakrecept uzasny,spousty bodu:-D

Řešíte zbytečně věci,které nejsou důležité..:) slovičkaříte..já to našla..aniž bych hledala hovězí..a nejsem sama,jak vidím..:)

n:jsem ráda,že jsi si všiml/a;-):yes:

Jinak autorce děkuji za vysvětlení;-)

jsi nejaka chytra na???simona kucerova:-D

no veprova rostena nema chybu hovezina me nechutna a navic je draha:-p

Hana Tippeltová 17. 11. 2011 09:03
Jestli můžu recept malinko vylepšit tak naklepane,osolené a opepřené maso potřete z obou stran plnotučnou hořčicí a poté vložte do mouky. Do omáčky také přidávám na čtvrtky nakrajené kyselé okurky. :-)

Výborný,nemá chybu:yes:

Právě uvařeno,mňamka :-p Posílám bodíky

Přesně takový recept jsem hledal. Hovězí nám nechutná a je drahé, roštěnou omáčku máma dělala určitě taky z vepře. Název je v pořádku, prostě se omáčka jmenuje podle původní ingredience. ;-)

Tématické fráze:
rostena omacka, roštěná, rostena z veproveho masa, rostena omacka recept, roštěná omáčka z vepřového masa, recept na rostenou omacku, roštěná recept, omáčky z vepřového masa roštěná, vepřová roštěná, roštěnky z vepřového masa, rostena z veproveho, omáčka roštěná, recept roštěná omáčka, omáčky rostena, recept na roštěnou omáčku z veproveho masa, roštěná z vepřového masa recept, omáčky, recepty roštěná omáčka, omáčky recepty, omáčka z vepřového

Suroviny:
cibule, mouka hladká, ramínko vepřové, houby, sůl, pepř, olej, masox, vegeta

Přidat fotografie receptu