Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 671 kJ / 1 355 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,90 g |
Tuky | 6,94 g |
Vláknina | 19,14 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 885 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 47,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečená srnčí pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y5D9
Moje poznámka
Pomalu pečená srnčí pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y5D9
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 57 minutami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 16 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 17 hodinami
Tématické fráze:
srnčí maso pečené v troubě,
srnci zebra,
pecena srnci zebra,
srnci zebra - recepty,
recepty na srnčí maso pečené,
recept na pečená srnčí žebra,
pečené srnčí maso,
srnčí žebra pečená,
pečená srnčí kýta,
srnčí kýta pečená,
pečené srnčí maso recepty,
srnčí maso pečené,
pečená zvěřina,
srnčí žebra recepty,
srnčí žebra recept,
srnčí maso recepty,
pečené srnčí žebra,
pečeny danek,
recept na srnčí žebra,
srnčí žebra pečené
Suroviny:
maso srnčí,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
česnek,
víno červené,
vývar,
povidla švestková,
sůl,
pepř,
tymián,
bobkový list,
mouka,
máslo,
olej
Komentáře (12)