Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 821 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,93 g |
Tuky | 84,77 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 28,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na znojemskou hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m5p
Moje poznámka
Variace na znojemskou hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m5p
Nejnovější recepty
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 12 hodinami
Plněná vejce s žervé
Přidáno před 13 hodinami
Vafle s vůní pravé vanilky
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohová bábovka s pravou vanilkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na víně s jablky a brusinkami
Komtesina před 3 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
RomanaMonika před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Naekee před 6 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Naekee před 6 hodinami
Květákový mozeček
Radek2112 před 6 hodinami
Pesto z medvědího česneku
MirkaP před 6 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
ne.honzula12 před 7 hodinami
Nepečený citrónový cheesecake
helena.pavlickova.f před 8 hodinami
Sloní žrádlo
Zuzana.tr před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kostky po znojemsku,
kluci v akci pajšl,
znojemská hovězí pečeně,
znojemská pečeně recept,
šunkofleky kluci v akci,
znojemska pečeně,
recept na znojemskou peceni,
znojemská recept,
znojemská omáčka kluci v akci,
znojemská omáčka recept,
hovezi znojemska omacka,
znojemské plátky,
znojemská pečeně kluci v akci,
recept znojemská,
recept znojemska pecene,
znojemská hovězí pečeně recept,
hovězí znojemská pečeně,
hovězí znojemská omáčka recept,
znojemská omáčka s hovezim masem,
znojemská hovězí omáčka
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
slanina,
pepř,
sůl,
mouka hladká,
okurky sterilované,
olej
Komentáře (3)