Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maiale al late - vepřové dušené na mléku

Hodnocení receptu je 4,6 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

Snadný

Doba přípravy 80 min Doba tepelné úpravy: 80 min

80 min (80 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 832 kJ /
677 kcal
Bílkoviny126,00 g
Tuky19,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 312 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dubáky namočíme na 30 minút do teplej vody. Krok 2: Mäso osolíme, okoreníme a opečieme na masle zo všetkých strán. Krok 3: Vložíme do vhodnej nádoby, zalejeme mliekom tak, aby bolo ponorené. Krok 4: Prikryjeme pokrievkou a dusíme na strednom plameni. Krok 5: Ked je mäso polomäkké, pridáme scedené dubáky a dodusíme do mäkka. Krok 6: Hotová šťava je zredukovaná, zahustlá, krémovitá a sfarbená od mäsa do zlata. Krok 7: Mäso nakrájame na porcie a podávame podliate šťavou s dubákmi a dusenou ryžou.

Zveřejněno 20. 10. 2010

Poznámka autorky Meszarosovabol…

Zdroj: taliansky recept, je to jednoduché a veľmi chutné a jemné jedlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maiale al late - vepřové dušené na mléku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N0rm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maiale al late - vepřové dušené na mléku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N0rm

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Veľmi pekne dakujem za komentáre i pekné hodnotenie:-K

Moje babička i mamka velmi často puožívali mléko na pečení, já mna to nějak postupem doby pozapomněla:-8, díky za připomenutí:-p:yes:

Bolyo, to je zajímavý recept, už jsem o tom mléku slyšela, ale nikdy sem se do toho nepustila, tak možná......Dávám ti 7.bod:yes:

Houbičky můžeme, také určitě vyzkouším.

:yes:taky brzy vyzkouším

...:yes::yes:...už jak jsem četla název, tak jsem si myslela, že jsi to ty ;-)...slyšela jsemo pečení masa v mléce, nikdy jsem to nezkoušela, ale určitě brzy na to půjdu...no a v kombinaci s praváčkama to jistě nemá chybu...dovolím si přidat bodík i bez vyzkoušení, protože to musí být mňamka...:yes::yes:

pěkný receptík a s houbičkami,to já mám ráda;-):-p+1:yes:

Tématické fráze:
vepřové dušené v mléce, mail maialevolante.it loc:cz, veprove maso dusene v mlece, maso dušené v mléce, vepřové vařené v mléce, vepřové dušené v mléce-it.recept, veprova pecene dusena v mlece, jak udelat late, recept late, late recept, veprove recepty, vepřové kotlety vařené v mléce, dušené vepřové, vepřové vařené v mléce recept, plecko dušené v mléce, dusene maso v mlece, vepřové dušené v mléce, vepřové kotlety dušené v mléce, vepřové dušené na mléce, dušené vepřové maso v mléce

Suroviny:
maso vepřové, sůl, pepř, mléko, máslo, houba hřib

Přidat fotografie receptu