Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Peruánské ceviche

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

martinahayek

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie141 kJ /
34 kcal
Bílkoviny0,97 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,21 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Čerstvé syrové ryby zbavíme kůže a nakrájíme na kostičky. Krok 2: Kousky ryby dáme do velké, nekovové mísy a přelijeme šťávou z limetek, přidáme cibuli, nasekanou chilli papričku, podle chuti dosolíme, opepříme, přidáme hrst nasekaného čerstvého koriandru a necháme v chladnu uležet. Limeta nám rybu uvaří za 2 hodiny.

Druhý den je ryba bezkonkurenční.

Zveřejněno 20. 10. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Peruánské ceviche

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z0K2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Peruánské ceviche

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z0K2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

:-p:yes:6

Těch limetek je jako na malou velrybu..., ale proč ne, na velikosti záleží, že?:-D
Dělávám podobně tuvodního kapříka jako studený předkrm :yes::yes::yes: občas jako součást menu s tímto teplým "mořským" předkrmem https://www.toprecepty.cz/recept/38417-ustrice-sv-...
No, na rozdíl od přidaných foteček další stejný recepis sem vkládat nebudu, na to jsou zde jiní, že:-p

Moc děkuji za odpověď. :-)

Ryby dávám asi tak 3/4 kila,zakapat limetou,ale ne aby to plavalo.;-)

Prosím, recept neuvádí množství ryb na těch 5-6 limet. Ráda bych zkusila, tak se ptám...

:yes::-p +1

Hm...tak na čerstvou rybku si musím počkat, až pojedu někam do přímořské oblasti na dovolenou...;-(

:-p Ano, ceviche známe a milujem. Doporučuju zkusit. Nemusí to být jen pangas, opravdu výborné je to ze všech mořských potvor, včetně krevet. Jen to musí být opravdu čerstvé, to jediné je důležité. Jak praví znalci, když je ryba cítit jako ryba, kup si hovězí.;-)

Zajímavá úprava ryb;-):yes:

Tématické fráze:
peruánská kuchyně recepty, peruánská kuchyne, peruánské jídlo, cheviche, seviche, ceviche z tresky, peruánská kuchařka, seviche recept, ceviche z lososa, recept seviche, caviche, peruánská jídla, geviche, cheviche recept, rybý recepty, lososovy ceviche, recept na seviche, peruanska polévka, sevitche, peruánská kuchyně recept

Suroviny:
pangasius, cibule červená, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř mletý, koriandr čerstvý

Přidat fotografie receptu