Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Detviansky řízek

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 148 kJ /
752 kcal
Bílkoviny136,80 g
Tuky22,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 276 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rezne naklepeme na tenko, narežeme po obvode a nasolíme. Potrieme ich horčicou. Krok 2: Na polovicu každého rezňa položíme plátok údenej šunky, plátok Eidamu, prekryjeme druhou polovicou rezňa a zopneme kovovými ihlicami /špáradlami. Krok 3: Obalíme v múke a opražíme na rozpálenom oleji do červena. Krok 4: Podlejeme vodou a pod pokrievkou udusíme do mäkka. Podávame so zemiakmi pečenými na masle a so šalátom.

Zveřejněno 21. 10. 2010

Poznámka autorky Meszarosovabol…

Zdroj: recept pochádza z bratislavskej vinárne "Veľkí Františkáni", kam sme chodili osláviť úspešnú skúšku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Detviansky řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yXBz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Detviansky řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yXBz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (23)

Dakujem, že napriek môjmu nedorozumeniu ste hodnotili tak pekne a pravda, aj za bodíky:-))

Ospravedlňujem sa každému, kto poslal pripomienku k fotografiám k tomuto receptu za to, že som ich pripomienku nepochopila správne. Rada by som to uviedla na správnu mieru. Fotografie postupu sú rovnaké, pretože postup oboch jedál je rovnaký. Oba rezne sú síce plnené, ale každý inou plnkou. Príprava sa líši až v úplnom finále. Mrzí ma, že som to pochopila tak, že klamem a to isté jedlo vydávam za dve rôzne. Fotografie aj recepty sú moje. Prosím, prepáčte! Dakujem.:-(

fotka,nefotka,jídlo je super,bod...:yes::yes:

Já četla "deviantský":-8
Ale vypadá to výborně, poslala jsem bod. Určitě vyzkouším.:-K

na sk topkách pri tomto recepte žiadne fotografie nie sú...

Meszarosovabolya: pravdepodobne ste si zabudli okuliare. Tie fotky su rovnake. napr. hned ta druha: http://www.toprecepty.cz/fotky_nahled/0019/n_040_8...

Cathlen nehovorím v obrazoch, tie fotky nie sú rovnaké, v odpovedi Ivana 79 som uviedla aj presné dátumy. Ide o recepty, ktoré už mám vložené aj na sk.:-)) Sandra Rozsivalová, ja som tie dátumy uviedla pravdivo, dalej nemám čo dodať:-))

No.....někdo chybu prostě přiznat neumí a ani nechce:-// Možná všichni potřebujeme na fotky u tohoto receptu nové brýle:-//

Při přidávání fotografií je tam bohužel i funkce řadit fotky podle data přidání, všechny fotky postupu u Drátenické kapsy jsou z 18.10.2010, ale hlavní foto výsledného produktu, bylo vloženo až dnes:-((

Musím se zastat Maris, v době vložení receptu, byly hlavní fotogratie jak tohoto receptu tak Drátenické kapsy naprosto stejné i s bílou omáčkou. Teď už je to opravené. Každý by měl umět uznat svoji chybu, chybička se vloudit může.:-(

fotky v postupe určite rovnaké sú.... človek v inom dni neurobí úplne totožné zábery (ten istý uhol záberu, osvetlenie, zrolovanie mäsa a pod.)... ak je v tom kroku postup totožný, určite sa to dá na ilustráciu postupu použiť.... ale tvrdiť, že to nie sú tie isté fotky je zvláštne...
fotky výsledného produktu sú samozrejme iné.... to každý vidí...
(ale bolo to tak ako vraví maris, je to už opravené)

Ibi, přestaň prosím mluvit v obrazech.....pokud nejsou stejné, musí být někde nějaká chybka, protože já je stejné fakt vidím:-))

Ivanka 79, dakujem Ti. Ty to predsa poznáš z 2. a 3. augusta 2010. Mám dojem, ak sa pes chce biť, palica sa nájde a ak sa nenájde, tak sa hľadá...ale nenájde sa:-D

spagetko, mrzí mne, jestli si to myslíš, ale nejsou stejné. Nejsem tak plytká, jak se možná domníváš. Podívej se líp na rezu. Dekuji. Ale ted se právem zeptám já, o co jde Vám?:-))

Už sa vykašlite na tie fotky:-/Rezne sa robia vlastne rovnako,len s inou náplňou,tak tie fotky budú asi podobné.A keby boli aj rovnaké,je to Ibolyn recept;-)

Tématické fráze:
vepřové maso recepty, detviansky bravčový rezeň, opravené řízky recepty, fotogratie, recepty vepřové, pomazánka z masa, brněnský rezen, dětvanský řízek, detvianske rezne plnene bryndxovou naplnou, dětvanský, bravčový rízek, priprava bravcoveho rezna, detviansky reze recept, jak uvařit řízek, receptyrezen, rošťáci z vepřového, roštaci z masa, jak uvařit domácí šunku, recepty vepřové maso, vepřové maso

Suroviny:
pečeně vepřová, sýr eidam, šunka uzená, sůl, hořčice, mouka hladká, olej, voda, brambory, máslo

Přidat fotografie receptu