Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 078 kJ / 1 692 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 274,05 g |
| Tuky | 66,15 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 608 mg |
| Sodík | 743 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r3k
Moje poznámka
Hovězí pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r3k
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 9 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 13 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likérové špičky
Sahula před 31 minutami
Kávové úlky
MichaelaSr před 37 minutami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 37 minutami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 49 minutami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 1 hodinou
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 2 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 2 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 2 hodinami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí pečené v troubě,
pečené hovězí v troubě,
hovězí pečeně,
hovězí pečeně na česneku,
pečené hovězí maso v troubě,
jak dlouho péct hovězí,
pečení v mikrovlné troubě,
recepty pro mikrovlnou troubu,
recepty pro mikrovlnnou troubu,
pečení v mikrovlnné troubě,
recepty do mikrovlné trouby,
hovězí v alobalu,
kuchařka pro mikrovlnou troubu,
jak dlouho péct hovězí maso,
pečené hovězí na česneku,
hovězí pečeně na česneku recept,
jak péct hovězí,
hovězí pečeně v alobalu,
pečení recepty,
jak vařit v mikrovlné troubě
Suroviny:
steak hovězí,
česnek,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (3)