Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněná sekaná Stenly

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Pajaska Pajaska

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 1

8

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 410 kJ /
3 683 kcal
Bílkoviny201,72 g
Tuky318,24 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,66 g
Sodík 4,14 g
Sůl9,84 g
Sacharidy3,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji osmahneme cibulku, pak přidáme nakrájené cigáro, nakrájený pórek. Na trochu udušenou směs rozklepneme vejce, osolíme a opepříme. Krok 2: Formu na biskupský chlebíček vyložíme slaninou, rozetřeme polovinu sekané a na ni položíme na proužky papriku. Na papriku dáme vaječnou směs a posypeme bylinkami. Krok 3: Nahoru urovnáme druhou polovinu sekané. Potřeme hořčicí a přikryjeme slaninou. Dáme do rozehřáté trouby 230 °C péct cca 3/4 hodiny.

Zveřejněno 26. 10. 2010

Poznámka autorky Pajaska

Lze samozřejmě udělat z doma umletého masa, napůl vepřové a hovězí. Sekanou koupil muž, že by si dal plněnou. Tak jsem mu ji naplnila.:-)

Doplňuji druhou variantu - smaženice z václavek a na to uzený sýr.:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněná sekaná Stenly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5LZA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněná sekaná Stenly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5LZA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

No no

Děkuji pěkně.:-K

:-p:-p:yes:+12dobrotka:-p

Jen se zakousnout:-p:yes:

Taky dělám podobnou, mleté klasicky ochutím na sekanou , dovnitř vajíčko , párek , kapii, sýr :yes::yes:;-) s bramborovou kaší super :-D

:-p:yes::yes::yes::yes:

to je krásný:-O:-p+1:yes:

Mooooc pěkné! :-p Jednou jsem už plněnou sekanou dělala, tak bych mohla zkusit tu Tvoji :yes: +7

Pájo..týýýýýý jo:-!:-Opomixovat:-!a bude to krásně jemňoučké a našlehané:yes::-Osuper nápad:-!:yes::-8

Už se těším na fotky.Díky za milé komentáře.:-K

Pájo,hned jak ji uhlídám:-Dhnedle se do ní dám:yes:;-):-pmě se na tom receptíku nejvíc líbí,že to má ták pěkný tvar:-8z té formy:yes:;-)

Lze v pohodě použít vepřový bok a ochutit.Já ho nemelu,ale mixuji.Pozor,záleží na výkonu mixeru,ať si ho nezničíte.;-)

Pajasko, sekaná vypadá pěkně, ale Globus máme až v Č.budějovicích a to by se jaksi prodražilo;-) Možná, že tady bude také v supermarketech nějaká podobná;-) Dávám ti 5.bod:yes:

Rebi jooo,to je ona.:yes::yes:

Ta bavorská sekaná má úplně jinou barvu než ta naše:-Omy jí máme takovou bílou:-OAle nepochybuju o tom,že toto je výborný recept:yes:+5bodík

Tématické fráze:
bavorska sekana recept, bavorská sekaná, plněná sekaná, sekaná z mletého masa recept, sekana globus, sekaná z globusu, sekaná globus recept, sekaná z globusu recept, globus sekaná, jak upéct sekanou z globusu, recepty globus, jak ochutit sekanou, sekaná s bylinkami, globus recepty, recept na bavorskou sekanou, recept bavorská sekaná, bavorska sekana globus, plněná sekaná recept, sekaná, jak se peče sekana z globusu

Suroviny:
sekaná, slanina česneková, kapie sterilovaná, trampské cigáro, vejce, pórek, olej, sůl, pepř, cibulka, libeček, petrželka hladkolistá, hořčice

Přidat fotografie receptu