Suroviny
Porce: 1 dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 289 kJ / 1 503 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,22 g |
Tuky | 35,35 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 795 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 6,93 g |
Sacharidy | 223,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nádivka do kuřete
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wAp
Moje poznámka
Nádivka do kuřete
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wAp
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 7 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 12 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 14 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 15 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 18 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 4 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 5 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 6 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 7 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 8 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 8 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 8 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 9 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 9 hodinami
Tématické fráze:
nádivka do kuřete,
plnka do kuřete,
nádivka do kuřete pečená zvlášť,
nadivka z kuřecích jater,
nádivka na kuře,
recept na nádivku do kuřete,
plnka do kurata,
kuřecí nádivka,
nádivka kuře,
nádivka do kuřete recept,
nadivky do kuřete,
nádivka s kuřecích jater,
nádivka z jater,
nádivka,
nádivka z veky,
nádivka do drubeze,
nadivka ke kureti,
recept nádivka na kuře,
recept na nádivku,
kuřecí nádivka recept
Suroviny:
veka,
vejce,
mléko,
cibule,
nať petrželová,
játra kuřecí,
sůl,
pepř černý,
olej
Komentáře (4)