Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 575 kJ / 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,75 g |
Tuky | 22,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 9,75 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborami, chlebem....
Zveřejněno 6. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rytířské tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/14Jm
Moje poznámka
Rytířské tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/14Jm
Nejnovější recepty
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 3 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 4 hodinami
Grilovaný bůček pro babičky a dědečky
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí kapsa pana lesního
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí kližka na česneku
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 1 minutou
Jablkový perník
vera64 před 9 minutami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 10 minutami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 11 minutami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 38 minutami
Banánové vafle
PetrZappa před 1 hodinou
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 1 hodinou
Brambory pečené s cibulí a žampiony
Slanky před 2 hodinami
Vepřová játra na přírodno
blanka12 před 2 hodinami
Kuřecí kousky na fenyklu a kari
Oskeruska před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso recepty,
recepty vepřové maso,
veprove recepty,
lunch meat recepty,
obalený lunchmeat,
rytířský dort,
recepty z lunch meatu,
dort rytířský,
recepty z luncheon meatu,
obalený luncheon,
luncheon meat vepřovy recepty,
lunch recept,
lunch recepty,
smažený luncheon meat v troubě,
smažený luncheon meat,
obalený lunchmeat v troubě,
recept z lunch meatu,
rytířské maso,
obalený luncheon meat,
smažený lunch meat
Suroviny:
sýr tvrdý,
luncheon meat konzerva,
olej,
vejce
Komentáře (8)