Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hejkalův řízek

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 921 kJ /
698 kcal
Bílkoviny47,36 g
Tuky36,66 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 883 mg
Sodík 356 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy40,56 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a pokledeme připravenou směsí: Na másle zpěníme 1 cibuli, vmícháme 100g nakrájených jater, 100g žampionů, orestujeme, přidáme 1vajíčko a necháme srazit. Krok 2: Vložíme na připravené plátky masa a sepneme. Krok 3: Obalíme v hl. mouce a v těstíčku z mouky, mléka a 1 vajíčka a smažíme ze všech stran na oleji na mírném stupni, aby se maso pěkně propeklo.

TIP: Nejlepší recepty na řízky

Zveřejněno 8. 11. 2010

Poznámka autorky JanaDorazinova

Zdroj-Lidové recepty paní Jožka Śvecová

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hejkalův řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/693R

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hejkalův řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/693R

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Samé dobroty jsou tam :yes:+

Díky, holky!!:-) Eli, bohužel nevím, čím nahradit játra, já je zbožňuji:-p

:-p:yes: Jani to vypadá moc dobře:-p:-K

:-p:-p:yes:+7

Vypadá to krásně...moc :-). Jenže moje chyba - nejím žádné vnitřnosti, takže neochutnám, ačkoli vím, že maso plněné játry je považované za lahůdku. Ale máš to moc pěkné.:yes:

Paráda Jani.:-p:yes::yes::-)

Moc hezký recept, bude to dobrůtka:yes: A:-K

:yes:+4, to určite urobím:-))

Janko za jedna :yes::yes::yes: a fotky jsou super:yes::yes::-p:-p

Pajaja, moje úchylka, talíře, ale tenhle mám jen jeden. Na mé padesátiny jsem nechtěla vůbec nic, jen nějaký hezký talíř, jak je teď moderní, hranatý, nebo ovál..:-S Myslíš, že mi ho někdo koupil? Segra to dokonce blbě pochopila a dovezla mi servírovací talíř na chlebíčky!:-D

Toto robievam raz s játrami, pečienkou, raz so šampiňónmi...spolu ma to nenapadlo...teda skoro Hejkal...je to skvelé...:yes:

Janíí, krása jako vždy a pěkně naservírovaná. Moc se mi líbí tvoje talíře. . . ;-):yes: +3

Krása, jen bych v surovinách asi tu jednu cibuli vyměnila za vajíčko;-) Vyzkouším.

:yes::yes::yes: To bude dobrota.

jenom hejkám:-Ohlady:-D:-D:-D:yes:krása:-K

Nádhera!!:-)) a krásná fotka k tomu:yes::yes:

Tématické fráze:
vepřové maso recepty, hejkalův plněný řízek, hejkalovi recepty, veprove recepty, moderní řízky, vepřové s játrami, o hejkalovi, uchylky na taliri, recepty na ryby hejkal, hejkalův smažený vepřový řízek, hejkalův smažený řízek, hejkaluv kureci rizek, recepty veprove maso s jatrami, speciál lidové recepty, těstíčko na obaleni masa, recept na těstíčko na obalení masa

Suroviny:
kýta vepřová, cibule, játra vepřová, žampióny, mouka hladká, máslo, vejce, mléko, mouka hladká

Přidat fotografie receptu