Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Královský řízek

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ami.pea

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Plátky masa naklepeme, osolíme a potřeme bílým jogurtem z obou stran. Krok 2: Rozválíme kukuřičné lupínky a řízek v nich obalíme, dále smažíme podle zvyku. Krok 3: Jako přílohu podáváme hranolky, brambory, chleba, možno i zeleninovou oblohu. DOBROU CHUŤ.

Zveřejněno 22. 11. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Královský řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B6lX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Královský řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B6lX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (12)

Maso jsem měla z kýty,vejce jsem dala do jogurtu,smažila pomalu,řízky byly měkké:-pfoto:yes:+4

To se dalo čekat, že fotky zmiznou...;-) Podvůdky sem nepatří... Ale byly opravdu pěkné :-).

Kdyz se jako priloha podavaji hranolky, brambory nebo chleb, proc nejsou na fotografii??? Je evidentne zkopirovana a i rizky z hovezi svickove dopekam v troube, protoze jinak jsou bud krvave nebo tuhe. Na upravu teleciho smazeni staci, ale o tom recept nic nerika.;-). Pokud autorka fotila sama, docela me zajima jaky dresink je v te sklenicce???:-O

vím,že jde řízek z lepšího hovězího,ale o nějaké marinaci není v receptu ani slovo,natož o DRUHU masa..taktéž o finální úpravě v troubě..:-S

Fotky jsou zřejmě opravdu od profesionála, ami.pea - jestli nejsou Tvé a jestli nemáš svolení autora, tak je, prosím, odstraň, na fotky se vztahuje autorské právo a bez souhlasu autora se nesmí kopírovat a zveřejnovat. Jedná se i o fotku Smetanové brambory s jogurtovým přelivem. Dky:-K

Dobrá je roštěná a nebo svíčková.Tohle je fotka profesionála.:yes:
Je to skoro totožný postup na velice známé a výborné jogurtové kuřecí řízky.Jen by chtělo doplnit, kam s tím vejcem.Normálně se dává do jogurtu.:-)

Chocolate (neregistrovaný/á), dělám stejně, jako píšeš:yes:

chocolate 22. 11. 2010 14:34
A proč ne z hovězího?Řízky z hovězího dělávám, potřu je česnekem a olejem a dám odležet do chladu, poté obalím, osmažím a dám při nízké teplotě dopéct do trouby.S bramb.kaší je to výborné.

a víš že mám těstovinko ten samej pocit??? upravená fotka odeněkud;-)

:-OZ HOVĚZÍCH PLÁTKŮ?

Není to náááhodou ofocené?

Tématické fráze:
královský řízek, královské řízky, královský řízek recept, královský kuřecí řízek, lepší řízky, královské řízky recept, recept na kralovske rizky, recept královské řízky, recept kralovsky rizek, hovězí maso recepty, královský řízky, řízek z hovězí svíčkové, recept na královský řízek, královské kuřecí řízky, řízek, rizky s lupinky, řízky lupínky, královské na řízky, recept-kralovsky řízek, recepty královské řízky

Suroviny:
plátek hovězí, jogurt, lupínky kukuřičné, sůl, vejce

Přidat fotografie receptu