Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hořčicovo-brusinková krkovice

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

isindy isindy

Snadný

Suroviny pro 7

7

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 431 kJ /
581 kcal
Bílkoviny29,64 g
Tuky37,23 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 841 mg
Sůl1,98 g
Sacharidy29,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso lehce naklepeme a přes noc naložíme do marinády z vajec, hořčice, marmelády, utřeného česneku a soli. Krok 2: Poté zprudka orestujeme na pánvi, stačí, aby se maso zatáhlo. Krok 3: Přendáme na plech s pečicím papírem, poklademe anglickou slaninou, zakryjeme alobalem a dáme péci na 30minut (200°C). Poté odstraníme alobal a pečeme s horním ohřevem dalších 10min, 3 min. před koncem poklademe plátky sýra. Krok 4: Před servírováním dáme na sýr trochu brusinek.



Podáváme s bramborami v jakékoli úpravě.

Zveřejněno 27. 11. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hořčicovo-brusinková krkovice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ymPW

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hořčicovo-brusinková krkovice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ymPW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Teda je to moc dobré :) měla jsem strach z té marmelády, ale fakt super :yes: Budu dělávat častěji

sarovko, nerada bych měla na svědomí vaše rodinné Na nože :-O:-8:-D:-D, ale jsem moc ráda, žes našla odvahu a že nakonec chutnalo :-K to je vždycky ten nejmilejší backfeed :-8

Isahu, vyzkoušeno, pochváleno :-8:yes: Tedy téměř vypukla rvačka o poslední kousky;-) Trochu jsem se obávala kombinace vejce, brusinky, hořčice, ale je to výborné:yes::yes: Děkuji a určitě budu často opakovat:-8

:yes::yes: super :-p:-K

Isahu, takové podobné papáníčko taky dělávám a má to šmrnc:-p Dávám 6.boda:yes:

Ivči, nádherná kombinace a fotky k tomu moc lákavé, no bodík :yes:;-)

Jani, rozdíl je v typu masa, to ano :-), maruška ho nemarinuje, ale fáze zapečení s brie či hermelínem a potom brusinky - já tam tu podobu vidím ;-)

jinak díky, z talířů to zmizelo závratným tempem ;-):-D

Jani jde o podobné ingredience a proč ne, nakonec si každý může vybrat, maris tam má něco navíc, Isi něco jiného... ;-), oba recepty jsou :-p:-p:-p, Isi - provokuj noooo:-D:-D:-p:yes::yes:

Ivo plus, ty máš vždycky něco moc dobrého a krásně vyfoceného:-p. Jen fakt nechápu, jak je podobná krkovice s panenkou a ikdyby mi to tady někdo dlouze vysvětloval, stejně to nepochopím. Pro mne je tady jediná podobnost. Vepřové maso.

Tématické fráze:
krkovice recepty, něco z krkovice, krkovice s brusinkami, krkovice na brusinkách, vepřová krkovice s hermelínem a slaninou, vepřová líčka s brusinkami, pečená krkovice s brusinkami, vepřové maso recepty, vepřová panenka recepty, vepřová s brusinkami recept, brusinková marmeláda, veprova krkovice na brusinkach, veprova krkovice s brusinkami, krkovice s brusinkovou omackou, krkovicka brusinky, vepřové maso na brusinkách, veprove recepty, krkovice, vepřové na brusinkách, brusinková

Suroviny:
krkovice vepřová, vejce, hořčice kremžská, hořčice, marmeláda brusinková, česnek, sůl, olej, slanina anglická, sýr s bílou plísní, brusinky

Přidat fotografie receptu