Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažený hejk v pikantním těstíčku

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Colombo65 Colombo65

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Porce hejka očistíme a zbavíme hřbetní a břišní ploutve (vede přes celou rybu). Krok 2: Porce ryby osolíme a připravíme si těsťíčko ze směsi hrašky-pikant, vody a nasekané petrželové nati. Krok 3: Jakmile je hustota těstíčka taková, že bezproblémově drží na rybě tak vkládáme obalené ryby do rozpáleného oleje a velmi zprudka opékáme, dokud není těstíčko krásně zlaté a křupavé. Krok 4: Po osmažení necháme okapat na ubrousku a podáváme s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou.

Zveřejněno 1. 12. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažený hejk v pikantním těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OZMg

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažený hejk v pikantním těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OZMg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hejk, ryba hejk, hejk recept, recept na hejka, jak připravit hejka, recepty z hejka, ryba hejk recepty, priprava hejka, hejk mořská štika, recepty na hejka, mořský hejk, hejk recepty, ryba hejk recept, mořská štika hejk, hejk ryba, obalovaný hejk, smažený heik, morska ryba hejk, recept hejk, hejk v pivním těstíčku

Suroviny:
mořská štika, směs hraška pikant, nať petrželová, voda, olej, sůl

Přidat fotografie receptu