Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Silvestrák

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pbarva pbarva

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 221 kJ /
1 965 kcal
Bílkoviny124,32 g
Tuky145,61 g
Vláknina9,64 g
Cholesterol 1,80 g
Sodík 4,71 g
Sůl11,26 g
Sacharidy36,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kabanos nakrájíme na půlkolečka nebo na čtvrtky, kdo jak komu vyhovuje. Vejce nakrájíme na osminky a ještě překrojíme v půlce, aby nebyly tak dlouhé a smícháme vše dohromady. Krok 2: Promícháme, necháme v chladu 1 den odležet.
Příloha : pečivo

Zveřejněno 20. 12. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Silvestrák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N8X8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Silvestrák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N8X8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (26)

:-pTak mám vyzkoušeno.Přidala jsem ostrý kečup,ať to má grády.:-DJo jo nechá se to papkat.

tak koukám jak neregistrovaní píšou, hrůza, byla bych pro aby neregistrovaní nemohli přispívat do diskuzí:-S

tak tenhle recept musí pochopit i úplný debil, je to tak snadné a jendnoduché a srozumitelné, že to ani více být nemůže.

zkrátka nejvíc uráží a prudí neregistovaní ;-)
VŽDY TO TAK je !!!

Ešteže sa tu rozprúdila debata :-D:yes: Na zajtra potrebujem niečo malé pod zub, takže som urobila hneď podľa tohto receptu. Odležané to ešte samozrejme nie je, ale dobré to je aj tak, zajtra bude určite chutnejšie ;-)

Tak nějak mi ta poznámka "pro méně chápavé" vadí. Za méně chápavou se nepovažuji, ale když jsem si poprvé přečetla název "guláš" a pak jen změť surovin, bez postupu, jen s radou, všechno smíchat, tak jsem si holt takový guláš nedovedla představit. Nebo jedině že by slovo "guláš" bylo myšleno pejorativně ;-) Guláš to opravdu byl, a dost dobrý :-)

Teri, ne to byl jen původně nešťastně zvolený název - původně silvestrovský guláš, proto ta reakce ;-)

Neviem, či bol už recept upravený, ale v takomto stave, aký čítam teraz, je plne zrozumiteľný. Nechápem, čo je na ňom nezrozumiteľné.
Prečo by sme zvyšok vyhodili, keď je tam napísané " smícháme vše dohromady a promícháme"...:-O
Niečo podobné robím, a je to super, takže aj toto bude výborné, vopred pripraviteľné jedenie.
Takže bodík dám a vyskúšam...;-):yes::-D

Ešte poznámočka : je úplne prirodzené, že občas niečomu v recepte nerozumiem, ale potom sa slušne spýtam :-8

Já se nazabývám lidmi typu Pavla neregistrovaná a Liška neregistrovaný, mám dobrou náladu a nenechám si ji zkazit, mám rád stálé a registrované a normální lidičky a recepty nikomu nenutím , tak nevím proč ta zloba ?

do slova souhlasím s Elizou:-) +2

pbarvo, nevšímej si toho, prosím. Já podle tvých receptů vařím ráda - přirovnala jsem tě ke svému tchánovi, pamatuješ :-);-)? A ráda k nim třeba i přidávám fotky. S lidmi typu liška nemá cenu se zabývat...

LIŠKA (neregistrovaný/á) - to jsi doce přehnal/a:-((:-!

dělám podobně ale bez česneku, mňam :yes:

JE TO VŮL, TAKOVEJ MIZERNEJ RECEPT A PRUDÍ TU KVŮLI TOMU UŽ OD RÁNA...BUŘTY S VEJCEMA FAKT SUPER...BLBĚJŠÍ RECEPT BY NEBYL?

Hlavně, že sis neodpustil tu poznámku:no:To je fakt trapný:no:

Tématické fráze:
silvestrovský guláš, studená kuchyně recepty, studená kuchyně, sloní žrádlo recept, gulas, silvestrovské saláty a pomazánky, recepty studene kuchyne, silvestrovské pomazánky sloní žrádlo, recepty-studená kuchyně, silvestrovské recepty, silvestrovsky vyproštovak, silvestrovský salát, studena kuchyn, kabanusovy gulas, silvestrak, studená ku, salat sloni zradlo, silvestrovske salaty,pomazanky, guláš recepty, recepty studena kuchyně

Suroviny:
kabanos, cibule, vejce, česnek, kečup sladký, ocet, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu