Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 884 kJ / 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,92 g |
Tuky | 15,83 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,56 g |
Sůl | 3,72 g |
Sacharidy | 26,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Shmaky ála cikánský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XMVv
Moje poznámka
Shmaky ála cikánský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XMVv
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 12 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 18 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 20 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 20 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 23 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňská omáčka
Moanka před 29 minutami
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 10 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 11 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 12 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 12 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 13 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 14 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 14 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 14 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 14 hodinami
Tématické fráze:
šmakoun recepty,
šmakoun,
šmakoun kde koupit,
úprava šmakouna,
recepty na úpravu šmakouna,
recepty smakoun,
cikánský řízek,
řízek,
šmakoun recept,
šmakoun úprava,
šmakoun jako řízek,
recept smakoun,
cikánské řízky,
z čeho je šmakoun,
řízky ze šmakouna,
kde koupit šmakouna,
šmakoun.cz,
kde koupit šmakoun,
vaječný protein shmaky recepty,
bezmasá jídla recepty
Suroviny:
šmakoun,
vejce,
cibule,
česnek,
moučka škrobová,
omáčka sojová,
paprika sušená sladká,
koření adžika,
pepř,
sůl
Komentáře (9)