Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso v tatarské omáčce

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

alexa111

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

15 min (15 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: asi na 1kg masa

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 526 kJ /
365 kcal
Bílkoviny21,70 g
Tuky18,90 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 648 mg
Sodík 251 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy26,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ze všech surovin uděláme marinádu do které naložíme maso, nejlépe na noc, nejméně však na 2 hodiny. Krok 2: Pak smažíme po obou stranách. Podáváme s bramborami na každý způsob plus zeleninový salát.

Zveřejněno 2. 1. 2011

Poznámka autora alexa111

Foto přidám později

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso v tatarské omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jnBv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso v tatarské omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jnBv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (16)

MamlajdaD: děkuji moc za odpověď :-):yes:

zujali: Recept byl vložený před devíti roky, kdy se to"maggi" ještě za nedobrou (nebo nezdravou) ingredienci nepočítalo, právě tak, jako se běžně používaly různé masoxy a bujony, podravky a další. A když to "maggi" v receptu nahradíte kvalitní sójovkou, tak to bude ještě lepší, než s tím "lakem na kopyta", jak jsem si pro sebe pojmenovala "maggi". :-D Zkuste s tou sojovou omáčkou! :-K;-)

No to tekuté koření koření maggi mne tam vadí. Vůbec ho nepoužívám

U nás bylo dneska k obědu a moc jsme si pošmákli, takže spěchám s bodíkem a s obrázky:yes:

:-p:yes:

Rebi, opět krásná a svůvná fotka:yes::-p, recept určitě vyzkouším

toto masenko jsme měli včera na oběd a je to výýýýbornééé:-p:-p:yes::yes:část masa jsem obalila v kukuřičné strouhance a část jsem udělala podle originálu..dobré byly obě varianty,mě více chutnalo to bez obalu;-)šťavnaté,křehounké,mňamozní:-8:yes::-!:-!
tomuto receptu dávám za bod:-K:yes:
alexo,když ta tu fotku pak smázni;-)

Obalovala jsem ve strouhance:-p:-K:yes:

Parádní..:))

Jano Pá:-8asi si zajdu na oční:-D:-D:-Ddíky;-):-K:yes:

:-D asi 1 kg-viz recept:-D, ale asi se to musí vyzkoušet:-?;-):-K

a ještě jeden dotaz:-8toto množství marinády je asi tak na kolik dkg masa..aspoň přibližně;-)děkuji:-K

:-p:-p:yes:

smažíme jen tak,ale dovedu si to představit i obalené ve strouhance

smažíme jen tak,neobalujeme v ničem:-?

Tématické fráze:
kuřecí maso naložené v tatarce, kuřecí maso v tatarské omáčce, maso naložené v tatarce, řízky naložené v tatarce, helmans kuřecí řízky s tatarkou, kuře v tatarské omáčce, kuřecí řízky v tatarské omáčce, kuřecí maso naložené v tatarské omáčce, helmans tatarská omáčka recept, naložené maso v tatarce, vepřové řízky v tatarské omáčce, kuře naložene v tatarske omačce, tatarske maso, kuřecí prsíčka v tatarské omáčce, kuřecí prsa v tatarské omáčce, vepřové v tatarské omáčce, kuře na tatarské omáčce, kureci maso s tatarskou omackou, helmans recepty, maso v tatarce

Suroviny:
vejce, tatarská omáčka, kmín celý, maggi, solamyl, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu