Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filé s tomatovým kaviárem, sušenými rajčaty a fetou

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Náročný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie515 kJ /
123 kcal
Bílkoviny7,50 g
Tuky10,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,50 g
Sacharidy0,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filé osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a zprudka opečeme na másle. Krok 2: Předáme do zapékací misky. Krok 3: Máslový výpek zalijeme asi 150 ml vývaru, přidáme lžičku tomatového kaviáru a necháme redukovat. Krok 4: Mezitím potřeme každý plátek filé lžičkou tomatového kaviáru, poklademe proužky sušených rajčat a přikryjeme tenkými plátky fety. Krok 5: Zredukovaný výpek odstavíme a přidáme ještě kousek másla, aby zhoustl. Krok 6: Přelijeme jím filé a vložíme do rozehřáté trouby (230°C) asi na půl hodiny zapéct. Krok 7: Podáváme s bramborovým pyré.

Zveřejněno 9. 1. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filé s tomatovým kaviárem, sušenými rajčaty a fetou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ymOE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filé s tomatovým kaviárem, sušenými rajčaty a fetou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ymOE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (18)

:-O:yes: tak to vypadá úžasně, vše co mám ráda a navíc feta:-p:-p a fotka je dokonalá:yes::-K

Kouzelná fotka,to je prostě talent to tak krásně naaranžovat a nafotit.Kaviár tomatový vůbec neznám,ale sušená rajčata mám moc ráda.To si uložím a zkusím,až koupím ten kaviár.:-p:-p:yes:

Krásné a lákavé a s tou bramb.kaší to nemá chybu. Já jsem asi zaostalá:-S, ale s fetou jsem ještě nekouzlila. Musím se po tom sýru poohlédnout:-p;-):-K:yes:

Moc všem ěkuji za zájem a za body. :-K:-)

No, tak to musí být lahůdka:yes::yes::yes: vypadá to nádherně, hned bych si dala:-)):yes: +

No jo, opět krásně nafocená dobrůtka od Eli :-p:yes::yes:

:yes:

To je teda něco:yes:

Moc hezký recept to musí být bašta;-)+1:yes:

Tak to bych si hned dal.;-);-);-)

Eli, jasně, mně to na tomat.kaviár nabídlo jen toto, ale i tak aspoň že má člověk představu. U nás Olympie není, zkusím mrknout jinde, díky ti :-K:-K:-K

No, Špagetko, tohle není lilkový, ale rajčatový, myslím, že je to trochu jiné...
Kdybych to chtěla vyrobit, asi bych upekla pár rajčat bez dužniny, smíchala s rozdrcenými sušenými rajčaty, ol.olejem a pár kapkami vinného octa... Z koření pepř, špetku provensálského, možná trochu česneku nebo pečené cibule...
Třeba to někdy zkusím a uvidíme...
Ještě jsem vyfotila detail, tak přidám...;-)

Mňa napadli presne tie isté dve vety,ako Maris:-DMyslela som,že buď ty,alebo Isahu...vyzerá to úžasne:-*:-pneni čo dodať...len bod;-)

Tématické fráze:
rybí filé recepty, recepty rybí filé, recept na rybí file, rybí filé, rybí filé na másle se zeleninou, kokotkování, ryba v tomatove stave, rybí filé-recepty, recepty na file, rybí filé s rajčaty, rybí recepty, co je zredukovaný výpek, file s rajcatovym kaviarem, ryba na sušených rajčatech, filé recept, pečené rybí fílé se sušenými rajčaty, sušené rajčata s rybou, susena rajcata s rybou recept, recept rybí file + rajčata, sušené ryby-recept

Suroviny:
filet rybí, rajče sušené v oleji, kaviár, sýr feta, máslo, vývar, šťáva citronová

Přidat fotografie receptu