Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dort - "Danečkův brouk"

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

janusa

Náročný

Doba přípravy 720 min Doba přípravy: 720 min

720 min (720 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: ----

Zveřejněno 17. 1. 2011

Poznámka autorky janusa

tvarování je z punčoviny

spodní "podstavec" je pečený zvlášť ze dvou piškotů

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dort - "Danečkův brouk"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ko05

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dort - "Danečkův brouk"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ko05

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

:yes:super a fotečky pro amatéra jsou velmi cenné :-))

sodovko díky za rady........já jako amatér měla krém samozřejmě tvarohový, takže nám téci začal, ale stihli jsme ho zdlábnout:-))....příště už vím jak na to, díky, ponaučení jsem si vzala:yes::-K

Janusa, velice hezký dort. :yes: Daneček musel mít radost. :-)) Cením si fotopostup. :yes: :yes: :yes: Posílám +22 :-))

Marunda, několik rad, aby krém pod marcipánem netekl: :-))
- Pod marcipán v ŽÁDNÉM případě NEPATŘÍ krém s vysokým obsahem vody (šlehačkový, tvarohový nebo ze zakysané smetany). Marcipán se na něm začne roztékat.
- Krém je nejlepší máslový = nastavovaný kaší nebo pudinkem, ale pozor = pudink, se musí udělat z vody.
- Pokud je z mléka stává se ,že marcipán teče.
- Dort před potažením nepotíráme velkou vrstvou krému, ale jen abychom zadělali nerovnosti a dáme ztuhnout do lednice. Teprve potom potahujeme.
- Korpus pomazaný krémem nechte v lednici tak dlouho než krém ztuhne.
- Lépe se potom potahuje, protahovací hmota po něm neklouže.

+:yes::yes::yes:moc hezký dortík:-):-K

:-Knádhera:yes:

tý jo, hezký. Postup supr. Ty pod marcipán korpus mažeš krémem? Já myslela, že to pak teče? Tak jsem ráda, že to vidím na vlastní oči:yes::yes:

Hezké!:yes:

Tomu 1/2 dne věřím;-)je moc hezky nazdobený:-K+13:yes:

Pěkné.:yes::yes:

:-) moc hezké!:yes:

:-p dávám bodík ...!

opravdu krasny :-p :-K , a taky super vyfoceny postup, takze pochopim i ja :-8 ;-) :-D :yes:

kouzelné autíčko...to muselo být radosti;-):yes:

teda děvčata Vy jste tady všechna tak šikovná na ty dortíky;-)
krásný dortík a jistě se Daníkovi líbil;-)+1:yes:

Tématické fráze:
dort autíčko brouk, brouci z marcipánu, dorty pro amatéry, brouci recepty, dort pro amatéry, dort s broukem, dort, dorty brouci, dort brouci, brouk z marcipánu, tvarování dortu, dort fotopostup, dort autíčko marcipánový brouk fotopostup, potahujeme dorty, dort auticko fotopostup, recepty pro amatéry, protahovaci hmota na dort, krém pod protahovací hmotu, marcipánové autíčko na dort, brouci recept

Suroviny:

Přidat fotografie receptu