Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 773 kJ / 5 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,00 g |
Tuky | 224,00 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 218 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 761,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kefírový věnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3y
Moje poznámka
Kefírový věnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3y
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 7 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 8 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 9 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 32 minutami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 48 minutami
Banánová bábovka
Monika146 před 1 hodinou
Valašské frgály
Mili5 před 1 hodinou
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 2 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 3 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 5 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 6 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 6 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 6 hodinami
Tématické fráze:
kefírová buchta s ovocem,
kefírový koláč s citronovou polevou,
kefírový moučník,
buchta s višněmi,
vláčná kefírová buchta,
recepty z kefíru,
kefírová buchta s višněmi,
moučník věnec,
buchta ze zakysaného podmáslí,
kefirovka dvoubarevna,
buchta věnec,
buchta z podmáslí s citronovou polevou,
zdravá buchta z kefíru,
kolac kefirovy s citronovou polevou,
kefírovka s citronovou polevou,
kefirovy rez s citronovou polevou,
kefírový,
věnec moučník,
rychle kefirove buchty,
kefírový perník mramorovaný
Suroviny:
cukr,
mouka polohrubá,
olej,
kefír,
kakao,
prášek do pečiva
Komentáře (4)