Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rošťáčky

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

www.zarovi.cz

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min plus doba rozležení

30 min (30 min příprava, plus doba rozležení)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 032 kJ /
964 kcal
Bílkoviny161,14 g
Tuky21,63 g
Vláknina4,52 g
Cholesterol 848 mg
Sodík 575 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy30,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na plátky, jemně je naklepeme. Krok 2: V míse smícháme zbylé suroviny a maso dáme naložit (zhruba na den) do takto vzniklé marinády. Krok 3: Pak jej na oleji či na grilu opečeme; marinádu z něj však nijak neodstraňujeme!

Zveřejněno 10. 5. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rošťáčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R3z

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rošťáčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R3z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
rošťácký řízek, rošťácké řízky, rostacky rizek recept, jak naložit sele na gril, rostacke kotlety, kotlety žužu, řízek rošťák, rostacci, tatranský řízek, žužu biftek, rostacky kureci rizek recept, roštacke kotlety recept, rostacka kotleta recept, roštáci na grilu, jak se vaři rošťáci, recepty sele marinované, švei žužu, nalozit rizecky s krkovice, kuřecí rošťák, rošťácké kotlety recept

Suroviny:
maso kuřecí, česnek, cukr krupice, mouka hladká, vejce, pepř, hořčice, omáčka sojová, omáčka worcesterová, sůl

Přidat fotografie receptu