Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krakonošovo tajemství

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ruzena ruzena

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny

Porce: 1 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie859 kJ /
205 kcal
Bílkoviny3,78 g
Tuky9,82 g
Vláknina6,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 369 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy23,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na alobal kápneme olej a poklademe plátky brambor. Krok 2: Maso z krkovice naklepem, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Kdo má rád kečup,tak místo hořčice může použít kečup. Krok 3: Na maso navršíme na kolečka pokrájenou cibuli, anglickou slaninu pokrájíme na proužky a dáme na maso s cibulí . Krok 4: Na slaninu dáme okurky nakrájené na slabá kolečka. Krok 5: Toto vše zabalíme a dáme do vyhřáté trouby na 180 a pečeme asi 40 min. Krok 6: Pak alobal otevřem a necháme ještě chvilku dopéct otevřené. Hotové maso na talíři ozdobíme snítkou tymiánu.

Podáváme se zeleninovým salátem.

Zveřejněno 24. 1. 2011

Poznámka autorky ruzena

Tímto receptem jsem se inspirovala v časopise "Rytmus života"

Hořčici jsem použila francouzskou Dijonskou a pepř byl drcený tříbarevný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krakonošovo tajemství

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rYr6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krakonošovo tajemství

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rYr6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (24)

dělávám podobně, moc dobré, doporučuji všem:yes::yes:

Dneska jsem to udělala,pro změnu jsem se inspirovala Chvilkou v kuchyni :-p:-p,výborný recept...přidala jsem fotku

je to moc dobré, rychlé a bez nádobí...paráda :-K :yes:

Růženko, dělám stejně, takže vím, že tahle dobrota nejenom voní, ale i báječně chutná:yes::-D

Další recept z jednoho hrnce a určitě moc velká dobrota. Paráda :yes::yes:+

Ty brďo tak to jo to bych si taky dala:-p;-)+1:yes:

Růženko bod:yes:taky dělávám podobné, je to moc dobré:-)):-))

Holky moc vám děkuji za kladná vyjádření k tomuto receptu a za bodíky:-D opravdu vyzkoušejte,je to mooooc dobré a i rychlé:-p a Srettko tu vůni tohoto papání jsem naschvál směrovala k tobě,já věděla,že tě probudí:-D:-D:-D:-D opravdu to krásně voní:-Dtakže díky moc:-D:-D:-D

:-pukládám;-):yes:

tohle dělávala naše bábinka...když pak ten AL-raneček votevřela...no to byla vůůnička:-p takže rozhodně muším dáti boďana;-):yes::yes:
p.s. a já si řikala, co se to naším santa georgovem táhlo za vůně:-p

:-p mňam!:-K

Ruzenko, vyvedeny receptik..... +13 :yes::-p:-K

:-pdobrota:yes:+12

Růži,moc dobré to je,děláváme také.Vyzkoušej medovou hořčici.Pak je to takové sladkokyselé.Pokud rádi nasládlé maso.:-p Každopádně bodík a brzy zrealizuji.Na gril chuťovčička.:-p:yes::yes:

Růžo, to nemá chybu:-p

Tématické fráze:
krakonosovo maso, hovězí roštěná recept krakonoš, recepty krakonošovo maso, krakonošovy dobroty, krakonošovo dobroty, recept na krakonose, krakonosovo kyselo, krakonošova roštěná, mail krakonosovo.cz loc:cz, krakonošovo kuře, krkovice krakonošova, krkonosovo tajemstvi, recepty tajemstvi, krakonosovo koreni, recept na krakonošovo kuře, krakonošovo kuřecí maso, krakonošova krkovice, krakonoš recept, krkovice s dijonskou horcici, platky z krkovice

Suroviny:
krkovice vepřová, brambory, cibule, slanina anglická, okurky sterilované, pepř mletý, sůl, hořčice, olej, tymián

Přidat fotografie receptu