Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 026 kJ / 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,70 g |
Tuky | 19,88 g |
Vláknina | 6,51 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 2,54 g |
Sůl | 5,98 g |
Sacharidy | 39,88 g |
Postup přípravy
Směs necháme vychladnout a poté jí natřeme na zlehka naklepané, osolené a opepřené kotlety. Necháme marinovat nejméně 24 hodin, z toho část času samostatně rozložené, aby marináda zůstala na mase a jakoby na něm zaschla. Ideální doba marinování jsou dva dny. Krok 3: Plátky s marinádou obalíme v rozšlehaných vejcích a strouhance a uložíme na hodinu do ledničky. Poté smažíme v rozpáleném oleji jako řízky, z obou stran dozlatova.
Podáváme nakrájené na proužky, přelité hotovou tonkantsu omáčkou. Přílohou by mohla být ochucená rýže nebo asijské těstoviny, například smažené a pikantní zelný salát.
Zveřejněno 25. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotleta na způsob japonského tonkatsu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZng
Moje poznámka
Kotleta na způsob japonského tonkatsu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZng
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 13 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 44 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 47 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 18 hodinami
Tématické fráze:
kotleta,
vyrobit pánko strouhanku,
panko strouhanka,
jak vyrobit panko strouhanku,
co je pánko strouhanka,
strouhanka panko,
japonská strouhanka,
panko strouhanka recept,
domácí panko strouhanka,
japonská strouhanka pánko,
asijská strouhanka,
pankostrouhanka,
japonske recepty,
ton katsu omáčka,
katsu kari,
japonská jídla recepty,
co je pankostrouhanka,
japonská panko strouhanka,
panko recept,
zelný salát podle japonců
Suroviny:
kotleta vepřová,
sůl,
pepř,
jablko,
mrkev,
cibule šalotka,
protlak rajčatový,
zázvor čerstvý,
česnek,
cukr hnědý,
ocet balsamiko,
víno červené,
omáčka sojová tmavá,
vejce,
strouhanka,
olej,
tonkats
Komentáře (20)