Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 771 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,81 g |
Tuky | 80,93 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 661 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 63,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žemlovka - Sladká jablka podle Itala
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PYO6
Moje poznámka
Žemlovka - Sladká jablka podle Itala
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PYO6
Nejnovější recepty
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 2 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 3 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 4 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 7 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 34 minutami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 56 minutami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 1 hodinou
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 1 hodinou
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 1 hodinou
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 2 hodinami
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
jestedka před 2 hodinami
Pečené medvědí brambory
trdlo před 5 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
ricci před 5 hodinami
Tématické fráze:
žemlovka,
žemlovka z jablek,
s italem v kuchyni žemlovka,
ital v kuchyni recepty,
žemlovka s italem v kuchyni,
ital v kuchyni,
jablka v kuchyni,
žemlovka bez jablek,
žemlovka s jablky,
žemlovka s italem,
sladká jídla z jablek,
recept na zemlovku,
jablka v kuchyni-recepty,
zemlbába podle itala,
žemlovka podle emanuela,
s italem v kuchyni zemlbába,
zemlbábá,
s italem v kuchyni recepty žemlovka,
recepty na žemlovku,
s italem v kuchyni zemlebaba
Suroviny:
houska,
jablko,
mléko,
vejce,
ořechy vlašské,
máslo,
cukr vanilkový
Komentáře (9)