Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roláda z hovězí plece

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

wooddy

Náročný

Doba přípravy 360 min Doba přípravy: 360 min

360 min (360 min příprava)

Suroviny

Porce: x

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 814 kJ /
2 107 kcal
Bílkoviny353,94 g
Tuky56,24 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 1,48 g
Sodík 1,38 g
Sůl3,63 g
Sacharidy44,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z masa si připrávíme plát "co nejtenší" a začneme vrstvit náplň:
Pořádnou vrstvu se solí třeného česneku, plátky anglické a míchaná vajíčka. Krok 2: Zabalíme, zavážeme a necháme alespoň 8 hodin v lednici odležet. Krok 3: Po odležení zprudka osmahneme na sádle a dáme péct do trouby na 80-100°C na 5-7 hodin. Podléváme vývarem (domácím či bujonem z masoxu).

Zveřejněno 4. 2. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roláda z hovězí plece

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/19Xq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roláda z hovězí plece

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/19Xq

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

wooddy to nevadí,hlavně,že je nějaká fotečka,přeci jen recept s fotkou je lepší než bez;-):yes:

Ano jsou to vajíčka a foceno kolem pulnoci mobilem s bleskem no:-((

Omlouvám se, já ty "véca" úplně přehlídnul. Sorry;-);-);-)

Určitě jsou to vajíčka a Otto si myslím dělá legraci, ne?;-) Vypadá to na foto mobilem, takže i tak si myslím, že super. Já včera zkoušela z nouze mobilem a nedalo se to použít.;-)

Colombo, nebudou to ty smažená vajíčka? ;-)

Dotaz - co je to bílé v té roládě? Není to lůj?:-)

Wooddy, ja to vidim jako krasny recept do pomaleho hrnce :yes:. Jeste bude vyborna stavicka :-p.

Nejsem kuchař a většinu receptů dělám bud z doslechu ale spíš podle tak že něco někde ochtunám a pa to zkusím z halvy ukuchtit...masa jsem se naučil dělat takto a mám je tak rád..pokud mi někdo vysvětlí že to dělám a proč to dělám špatn rád se přiučím

No já vškeré maso v troubě dělám raději pomalu ale za to mám jistotu že se pak rozpadá a je měké a štěvanatěší než taková vepřevá krkovička na grilu.joo určitě na 180 hodku .hodku a půl ale nezaručuju če to nebude tvrdé

Jirko, fajná roládka, ale ta doba přípravy, co? Ale dala bych si:-p

Tématické fráze:
hovězí roláda, hovezi rolada v troubě, hovězí plec recept, hovězí plec, hovězí plec recepty, roláda z plecka, recepty z hovezi plece, roláda na grilu, co z hovězí plece, hovězí plec na gril, hovezi rolada recept, rolada s plecka, příprava masa na roládu, hovězí plec na grilu, příprava hovězí rolády, recepty z hovězí plece, příprava hovězí plece, hovězí smažená roláda recept, hovězí roláda pečená v troubě, hvezi rolada

Suroviny:
plec hovězí loupaná, vejce, česnek, slanina anglická, sůl, pepř, vývar

Přidat fotografie receptu