Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Restované marinované maso po asijsku

Drobná sousta kuřecího nebo krůtího masa jsou zde připravena jako minutka jen lehkým osmahnutím. Sladká sójová omáčka a pasta Sambal Badjak dodají tomuto pokrmu zvláštní exotickou příchuť.

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jasous

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min + 1-2 hodiny marinování

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava, + 1-2 hodiny marinování)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 533 kJ /
844 kcal
Bílkoviny120,10 g
Tuky27,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 3,82 g
Sůl9,10 g
Sacharidy30,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kousky, smícháme se sladkou sójovou omáčkou Kaki Tiga (kdo má rád pikantní tak může přidat jednu polévkovou lžíci Sambal Badjak) a necháte v chladničce odležet minimálně 1 hodinu. Krok 2: Do marinované směsi přidáme 2 lžíce Solamylu a dobře promícháme. Krok 3: Na pánev dáme 2 lžíce oleje a maso osmahneme. Krok 4: Podáváme s rýží a ozdobíme restovanou cibulkou.

TIP: Jak smažit cibuli

Zveřejněno 5. 2. 2011

Poznámka autorky Jasous

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Restované marinované maso po asijsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Amvj

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Restované marinované maso po asijsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Amvj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Všechny ty omáčky se dají objednat přes Internet na sambalshop.cz

:-p:yes::yes::-K

Krásné,akorát mně neznámé značky omáčky a pasty.:yes::-p

:yes::-p

:-p:yes::-K

:-O:-p:yes:

Mňam;-):yes:+

Žravé foto ;-);-);-)

Tématické fráze:
restované maso, krůtí maso po asijsku, kuřecí maso po asijsku, kachna po asijsku, marinované maso, krůtí po asijsku, restované kuřecí maso, restované vepřové maso, restované krůtí maso, restované sojové maso, veprove maso po asijsku, marinované krutí maso recept, maso na kaki, doba marinování masa, restovane maso recept, maso s kaki, marinované sojové maso, kureci maso s kaki, recept na restovane veprove maso, sojove maso po asijsku

Suroviny:
maso kuřecí, omáčka sojová sladká, solamyl, olej, pasta sambal badjak, cibule

Přidat fotografie receptu