Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 325 kJ / 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,49 g |
Tuky | 46,69 g |
Vláknina | 1,13 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,43 g |
Sacharidy | 5,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba s omáčkou Gribiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YMzY
Moje poznámka
Ryba s omáčkou Gribiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YMzY
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 10 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 19 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 21 hodinami
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 22 hodinami
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno 13. 4. 2025 16:17
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 13. 4. 2025 13:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 7 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 12 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 12 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 12 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 12 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 13 hodinami
Dušená mrkev
Jirka1977 před 14 hodinami
Obyčejné nudle se smaženým zelím
Radovan123 před 14 hodinami
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 19 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
veronika_straka před 19 hodinami
Tématické fráze:
omacka gribish,
ryba s omáčkou,
ryby recepty,
gribish,
recepty ryby,
recepty na ryby,
varena ryba s omackou,
omacka z pažitky na ryby,
recept na omáčku k zapečení ryby,
ryba recept,
recepty ryba,
gribish salat,
jak udelat omacku na ryby,
omáčka citron pažitka ryba recept,
studena omáčka gribiche,
jak se servíruje ryba,
recept na rybu s omáčkou,
recepr ryba s omáčkou,
gribiche majoneza,
recept om ali
Suroviny:
filet z ryb,
sůl,
pepř citronový,
olej olivový,
citron,
vejce,
hořčice dijonská,
olej olivový,
kapary,
ocet vinný červený,
šťáva citronová,
sůl,
pepř,
nať petrželová,
pažitka
Komentáře (5)