Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Blesková bublanina s Majolkou®

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

srettka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 150 kJ /
1 470 kcal
Bílkoviny47,92 g
Tuky31,56 g
Vláknina3,96 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 460 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy236,14 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce, cukr, majolku, nastrouhanou kůru z mandarinky ušleháme do vstřebání cukru, smícháme mouku s práškem do pečiva a vmícháme do směsi. Krok 2: Nalijeme do vystříkaného pekáčku(nebo klasika, vymazat-vysypat) Krok 3: Scezené ovoce obalíme v mouce, aby se nám neutopilo a poklademe těsto v pekáčku. Krok 4: Pečeme 20-30 minut při 150°C.

Zveřejněno 6. 2. 2011

Poznámka autorky srettka

Kdysi vytištěno z netu. Šikovný a rychlý receptík ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Blesková bublanina s Majolkou®

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5WBX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Blesková bublanina s Majolkou®

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5WBX

Marie

Komentáře (22)

Vyzkoušela jsem v červnu s třešněmi a pro úspěch jdu zkusit dneska s borůvkami :yes:

zdenakaluzova: Potěšení na mé straně :-K

Vypadá velice jedle posílám bodík a ukládám. Mám ráda jednoduché a rychlé recepty. Moc díky ;-):yes:

Srettko dneska upečeno, napůl snězeno, je výborná a dávám bodík:yes:

nene irí, ty jsou koupené, mě se čokoládové filigrány moc nedařej:-8

To je bezva recept:yes::yes:Tu čokoládovou ozdůbku si děláš sama?

isindy: potěšení na mé straně:-* a s černým rybízkem, alias kočičákem??:-p převelká dobrota:yes:

dnes ráno jsem upekla s černým rybízem a teď je na plechu jen polovina :-O a to jsem ani neochutnala :-8:-8
sretti, dík za bezva recept, přidávám bodík a fotky jako důkaz ;-)+

No to je přímo výstavní fotka, krásné:yes:

:-p+17:yes:krásná dobrota a přímo jedlá fotka:-*:-K

vypadá to úžasně+1:yes:

:-p:yes: super:yes::-K

zrovna mi stejnou plechovku otevřel syn a zjistil, že mu nechutná. Takže zítra ji sní v téhle bublanině:-D+:yes::yes:

domácí van.cukr v tipech a tricích;-)
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=972

chocolate 7. 2. 2011 12:29
Do dózy s cukrem se dá celý vanilkový lusk a dobře se uzavře.Cukr krásně chytí aroma vanilky a dá se doplňovat.

Prosím, prosím, co je domácí vanilkový cukr:-?

Tématické fráze:
bublanina z Majolky®, bublanina, bublanina z majonézy, bubladina s Majolkou®, moučník s Majolkou®, bublanina s majonézou, moučníky s Majolkou®, moučník z majonézy, recept na bublaninu, bublaina Majolkou®, buchta z majonezy a rybizem, dobroty z lasky, bublanina recept, bublanina s majonézy, bublanina z Majolky® a ovocem, bublanina z Majolky®, bublanina s třešněmi, bezva recepty bublanina, čokoládové filigrány, těsto s Majolkou®

Suroviny:
vejce, majonéza, cukr krupice, cukr vanilkový, rum, mouka polohrubá, prášek do pečiva, mandarinky,

Přidat fotografie receptu