Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krtkova kapsa

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

fotohrouda

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 040 kJ /
2 878 kcal
Bílkoviny133,60 g
Tuky240,93 g
Vláknina8,56 g
Cholesterol 423 mg
Sodík 1,93 g
Sůl4,48 g
Sacharidy40,98 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ve vykostěném a kůže zbaveném bůčku nožem řízneme kapsu a dostatečně celé osolíme. Krok 2: Všechny ostatní ingredience nakrájíme na kostičky, promícháme s mletým bůčkem (může být cokoliv, co je od masa), osolíme, opepříme a naplníme tím kapsu. Krok 3: Umístíme do malého pekáčku (nebo kastrólku) tak, aby obsah kapsy nevytekl (a aby kapsa nepadla, můžeme dokola utemovat syrovými bramborami a máme hned i přílohu). Krok 4: Podlijeme, strčíme do hodně vyhřáté trouby, pečeme, přeléváme vypečenou šťávou.

Zveřejněno 14. 2. 2011

Poznámka autora fotohrouda

Recept převzatý od kámošky, ještě jsem nezkoučel.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krtkova kapsa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pzOV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krtkova kapsa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pzOV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Fotohroudo, jestli jsi jídlo nezkoušel, tak odkud máš fotky:-?:-( ty nemohou být tvoje a jestli jsou zkopírované, tak je vymaž-je to o zákonu a pokutě:-! Mimo jiné sem dáváme jen vlastní fotky;-)

Dneska samý bůček:-D může to být dobré, nevím sice jak tam budou uvnitř působit ty brambory, ale proti gustu...:-)no a zase by bylo lepší i foto:-))

Tématické fráze:
krtkova pomazánka, kapsa z vepřového masa, kapsa z bučku, kuchařka on-line, krtkův houbový, co z bůčku, krtkův mletý, recepty z masa krtkova kapsa, krtkovo pexeso on line, vepřoví guláš klasik recept, mletá z bůčku, pečená vepřová plec recept v titanovém nádobí, vepřová kapsa přírodní

Suroviny:
bůček, brambory, sýr ementál, rohlík, kapie červená, cibule, česnek, maso mleté, hořčice, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu