Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr po židovsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Y
Moje poznámka
Kapr po židovsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Y
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 41 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 50 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
kapr recept,
recepty na jídlo z kapra,
všechny recepty na kapra,
kapr recepty,
jídla z kapra,
řízek z kapra,
výborný kapr,
file po židovsku,
ryba po židovsku,
recept kapr,
rizky z kapra,
kostra kapra,
recepty z kapra,
rybí filé po židovsku,
kapr po židobsku,
kapr v kuchyni,
recepty na jidla z kapra,
výborný recept na kapra,
kapr požidovsku,
recept z kapra
Suroviny:
kapr,
smetana ke šlehání,
křen,
koření na ryby,
víno bílé,
žampióny,
cibule,
olej,
sůl,
petrželka zelená,
citron
Komentáře (17)