Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Napoleonské řezy

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

santa

Snadný

Doba přípravy piplačka, ale stojí za to i za to čekání

piplačka, ale stojí za to i za to čekání

Suroviny

Porce: každý krájíme jinak

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 410 kJ /
2 010 kcal
Bílkoviny20,00 g
Tuky140,00 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 225 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy165,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Listové těsto rozdělíme na čtyři kusy, vyválíme na pomoučněné (hl. mouce), dáme na plech a propícháme vidličkou-4 placky, každá zvlášť. Péct dorůžova a nechat vychladnout. Krok 2: Krém:
klasika- salko a Heru promixujem do krému. Moje inovace-do půlky krému dám kakao a nebo ho zkaramelizuji (povařit 2 h v hrnci s vodou). Krok 3: Položím placku, natřu (dle chuti) a nakonec natřít a posypat ořechy nebo kokosem. A do lednice!!!Je dobrý až po 3 dnech, až se nasaje, jinak se drobí, ale u nás to nevydrží

Zveřejněno 25. 2. 2011

Poznámka autorky santa

Nechci samochválu, ta smrdí... Bohužel, jsem antitalent, já a technika, PC mi ukazuje navrch, takže na vás...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Napoleonské řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y6o7

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Napoleonské řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y6o7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Našla jsem ve špajzu tři Salka ,asi udělám ,líbí se mi moc!

to musím ochutnat :-K

Bibinka: Díky za připomenutí, již dlouho jsem jej nepekla - zkusím z nevařeného Salka ;-)

No teď čtu ty komentáře. Já bych to také dělala z másla.

Bibinka::yes::yes::yes:

santa:Santo, moc velká dobrota;-) a krom vaření salka i rychlé. Dala jsem ti fotky, ale nebylo to ještě dokonale ztuhlé, ale tobě dávám 4.bod:yes:

Betina:Betinko, děkuji za pochvalu;-)

mám na to chuť..tolik krému:-p:-p:yes::yes:
Bibi, děláš ty ještě něco jiného, než že vaříš, fotíš, vaříš, fotíš..a furt dokola:-O:-D:yes::yes:

Bibinka moc krasny

Jenny:Hera už není co byla a máslo se musí taky přebírat a číst,co v něm je....Prostě šetří,je lepší nakupovat v Německu,tam to ještě nešidí!!!!!

heru moc nemusím,máslo je nejlepší,ale každý dle svého gusta...jinak dávám bodík:yes:;-)

ananas71:
Děkuji,je to recept z Ruska a já si ho trochu předělala a vyšlo tohle...:-D

Super opravdu stojí za 1*******:-p

Santo, na nás můžeš co chceš, ale fotku by to chtělo...:-((

Tématické fráze:
napoleonovy řezy, napoleonovy rezy recept, napoleonovy řezy na plech, krém z nevařeného salka, napoleonovi řezy na plech, napoleonovi řezy, napoleonove řezy na plech, řezy ze salka, napolenovy řezy, krém ze salka nevařeného, napoleonovi řezy recept, napoleonský řez, napoleon řezy, řezy napoleon, napoleonove řezy, krem ze salka nevareny, napolenske rezy, napoleonově řezy recept, napoleoské řezy, napolenovy řezy na plech

Suroviny:
těsto listové, salko, tuk hera, mouka hladká, ořechy mleté

Přidat fotografie receptu