Suroviny pro 1
6
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 017 kJ / 2 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,55 g |
Tuky | 220,92 g |
Vláknina | 10,87 g |
Cholesterol | 847 mg |
Sodík | 2,78 g |
Sůl | 6,59 g |
Sacharidy | 58,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve ve vroucí vodě rozpustíme masox. Hovězí plátky omyjeme a důkladně z obou stran naklepeme (pro začátečníky: maso naklepávejte přes mikrotenový sáček, nebude to všude okolo stříkat).
Krok 2: Každý plátek masa rozkrojíme napůl, budeme mít tedy 12 kousků masa. Cibuli oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na tenké plátky. Plátky anglické slaniny nakrájíme na proužky.
Krok 3: Vejce dáme do misky a vidličkou rozšleháme.
Krok 4: Naklepané plátky masa osolíme a opepříme a obalíme z obou stran ve strouhance. Položíme na prkénko a paličkou na maso strouhanku do masa lehce zaklepeme.
Krok 5: Potom plátky masa namáčíme do rozkvedlaného vajíčka. Krátce restujeme z obou stran v rozpáleném oleji (aby se pěkně zatáhlo).
Krok 6: Maso naskládáme na hluboký plech, posypeme cibulí a slaninou a zalijeme připraveným masoxem.
Krok 7: Přiklopíme druhým plechem a dáme na 2 hodiny pomalu péct do trouby, rozehřáté na 140 °C.
Zveřejněno 26. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí naruby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OEgp
Moje poznámka
Hovězí naruby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OEgp
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 10 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 13 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 17 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 1 hodinou
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 8 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 11 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 12 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 13 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 14 hodinami
Slaný koláč z brokolice
lecho před 14 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
KaterinaBilek před 15 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
tinakajfoszova před 17 hodinami
Vrstvená jablková buchta
vozlenka před 18 hodinami
Tématické fráze:
hovězí řízky naruby,
hovězí řízek naruby,
hovězí na prirodno,
řízky naruby z hovězího masa,
hovězí maso na přírodno,
maso naruby,
řízky naruby z hovězího,
hovězí v páře,
řízky naruby recept,
hovězí řizek na ruby,
hovězí řízek,
hovězí na ruby,
hovězí na páře,
hovězí řízky,
řízky naruby hovězí,
řízek naruby z hoveziho masa,
hovězí plátky na ruby,
hovézi řizky na ruby,
hovézi řizky na ruby,
řízek naruby v troubě
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
slanina,
vejce,
strouhanka,
olej,
masox,
voda,
pepř,
sůl,
Komentáře (19)