Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 152 kJ / 3 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 232,48 g |
Tuky | 269,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 660 mg |
Sodík | 5,25 g |
Sůl | 13,10 g |
Sacharidy | 6,60 g |
Postup přípravy
Podáváme s houskovým knedlíkem, šťouchaným bramborem nebo rýží.
Zveřejněno 6. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí krk na jalovci a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx79
Moje poznámka
Kančí krk na jalovci a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx79
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 4 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 7 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 8 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 2 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 3 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 4 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 4 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 6 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 6 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 6 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 6 hodinami
Tématické fráze:
kančí krk,
kančí krk recept,
krk z divočáka,
kanci krk recepty,
recept krk z divočaka,
divočak krk,
divočák na jalovci,
recept na kančí krk,
krk z divočáka recept,
recept kančí krk,
peceny kanci krk,
krk z divočáka recepty,
krk z kance,
recepty kančí krk,
peceny krk z divocaka,
kančí krk pečený,
kančí kýta na jalovci,
kančí maso na jalovci,
divočak krk recept,
recepty z kančího krku
Suroviny:
maso kančí,
cibule,
špek uzený,
tymián sušený,
koření na zvěřinu,
sůl hrubá,
jalovec,
olej
Komentáře (4)