Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 152 kJ / 3 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 232,48 g |
Tuky | 269,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 660 mg |
Sodík | 5,25 g |
Sůl | 13,10 g |
Sacharidy | 6,60 g |
Postup přípravy
Podáváme s houskovým knedlíkem, šťouchaným bramborem nebo rýží.
Zveřejněno 6. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí krk na jalovci a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx79
Moje poznámka
Kančí krk na jalovci a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx79
Nejnovější recepty
Loštická pomazánka s paprikou
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí srdíčka s paprikami a rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Makovec s povidly a pomerančem
Přidáno před 10 hodinami
Koláčky s nektarinkou
Přidáno před 10 hodinami
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Přidáno před 10 hodinami
Závin s jablíčky a mákem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka
Rena64 před 9 hodinami
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova před 10 hodinami
Pěnová bábovka
Sefiragold před 11 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 14 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 15 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 16 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 16 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 16 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 16 hodinami
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 17 hodinami
Tématické fráze:
kančí krk,
kančí krk recept,
krk z divočáka,
kanci krk recepty,
recept krk z divočaka,
divočak krk,
divočák na jalovci,
recept na kančí krk,
krk z divočáka recept,
recept kančí krk,
peceny kanci krk,
krk z divočáka recepty,
krk z kance,
recepty kančí krk,
peceny krk z divocaka,
kančí krk pečený,
kančí kýta na jalovci,
kančí maso na jalovci,
divočak krk recept,
recepty z kančího krku
Suroviny:
maso kančí,
cibule,
špek uzený,
tymián sušený,
koření na zvěřinu,
sůl hrubá,
jalovec,
olej
Komentáře (4)