Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček v pečícím sáčku

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mneneznas

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 077 kJ /
3 365 kcal
Bílkoviny148,64 g
Tuky297,45 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 607 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy21,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bůček nakrájíme na plátky, osolíme, okořeníme. Krok 2: Vložíme do sáčku, přidáme česnek a cibuli nakrájenou na kolečka. Krok 3: Sáček dobře uzavřeme a dáme do pekáče. Krok 4: Pečeme asi hodinu. Podáváme s knedlíkem a zelím.

Zveřejněno 8. 3. 2011

Poznámka autorky mneneznas

dobrotynakazdyden.eu" target = "_blank">[ur...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůček v pečícím sáčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zB97

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůček v pečícím sáčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zB97

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Vladimír 14. 12. 2013 14:21
pokud jste nejedli delikatesu ,tak si dejte do sáčku vepřové koleno bez kosti, grilovací koření,cca 90min pečeme a pak nechat dojít tak 20min. to je bašta.Koleno je měkkoučké,šťavnaté,kam se hrabe ovar.

Pečící sáček je výborná věc, vynikající jsou v něm kuřecí spodní stehýnka. Cca 15 min.před koncem pečení sáček rozříznu, aby maso chytlo křupavou kůrku. I krkovička se v něm krásně upekla. Dávám za 1 :yes::-8

U nás mají sáčky v drogerii.;-)Pekla jsem jen kuře zatím.Musí se to rozprostřít vedle sebe.Jinak to nebude mít tu kůrčičku,alespoň u nás tomu tak bylo.Manžel tvrdil,že mu to lépe chutná pečené bez sáčku.Já s dětmi jsme to zblajzly,ale je fakt,že jsme měla kuřecí stehýnka na sobě a ta spodní byla jen dušená,málo opečená.:-S

Taký pekný bůček light...:yes:

Kadlíku - pečící sáček spolehlivě v dobrém papírnictví, ale mívají to i v Kauflandu, jak jsou domácí potřeby a balicí věci jako alobal, pečící papíry atd
Já v tom plastikovém ještě taky nepekla, v papírovém to je super:yes:
sretti - chce to prostě vyndat opatrně a nehýbat s tím, dokud pára sama neuteče, ale máš pravdu - opařenina je horší jak spálenina:-(, hlavně to hojení;-(. Máš mít u sporáku třezalkový olej ;-);-)
Bůček nemá sice se zdravou výživou nic společného, ale když je tak dobrounký a křupavý, a vonííííí:-*:-*:-D:-D:yes:

Lojza (neregistrovaný/á)
Ale ten plastik se nejí :-!:-!:-!

Bůček pečený jakkoliv je dobrý :yes:+

:-p+5:yes:recept se mi líbí:yes:
pro JOSIFEK-kuře v papírovém sáčku dělávala i moje mamča,jen dávala do dvou sáčků.Já dělávám také,ale líp se propečou stehna,než celé kuře a opravdu je to dobrota:-p

Kde se to dá sehnat, ten pečící sáček????:-S Sice tomu nevěřím, ale zkusit bych to chtěl...

taky jsem to zkoušela v pytliku...ale v závěrečné fázi mě nějak neposlechla pára, vyklouzla poněkud dřív a pěkně jsem se na ruce opařila:-/..horší, než se polít horkou vodou:-/
ale papání nebylo věru špatné...jen jsem jaksi pytlíkům verzus trouba, přestala nějak věřit;-)

jen tak-mezi nama, kdyz uz jde o to zdravi, tak ten bucek by se nemel jest vubec ;-) :-D , a je uz zanedbatelne, jestli se pece primo, nebo v sacku .... ten sacek je tam nejmin zavadny :-D :yes:

Pro Lojzíka:
Tak zkus maso v papírovém sáčku.Dělám tak super kuře.Kuře osolím potřu olejem. Vložím do papírového sáčku, nafouknu a zavážu.Frknu to na plechu do el.trouby a počkám asi hoďinku.Sáček jen zčerná a ztvrdne jinak nic. Kuře je fantastické.:-p

Nádherný recept, zvlášť pro ty kdož mají rádi plastik. Ať mi nikdo neříká, že je tohle zdravé.

Jani, já jsem ten pytlík zatím zkoušela jen na kuřecí a bylo to skvělé. Teď jsou sáčky i na nějaká žebírka a kotlety se švestkama, tak časem postupně vyzkouším. Tvůj nápad s bůčkem se mi moc líbí.:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
pečící sáček, sáčky na pečení masa, pečení v sáčku, maso pečené v sáčku, maso pečené v sáčku na pečení, sáčky na pečení recepty, sáčky na pečení, pečení masa v sáčku, sáček na pečení, pečené maso v sáčku, pečení v sáčku recepty, pečící sáček recepty, recept na vařený bůček v sáčku, pečeme v sáčku, sáček na pečení masa, maso pečené v pečícím sáčku, pečení masa v pečícím sáčku, maso v sacku, kuře v pečícím sáčku, bůček

Suroviny:
bůček, cibule, česnek, koření na pečené maso, paprika

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu