Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí guláš ala Šári

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

edna01

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 588 kJ /
1 336 kcal
Bílkoviny240,00 g
Tuky37,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 590 mg
Sodík 650 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy9,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krůtí maso nakrájíme na kostičky. V hrnci rozpálíme olej a kostičky masa dáme opékat. Po chvilce ochutíme gulášovým kořením a solí. Krok 2: Když je maso osmahnuté zalijeme asi 1 litrem vody a vaříme do změknutí masa. Zjemníme smetanou a zahustíme hotovou jíškou.

Zveřejněno 11. 3. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí guláš ala Šári

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vYJL

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí guláš ala Šári

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vYJL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (10)

Krásné fotky :) příště to zkusím s vašimi úpravami;-)

Tak dnes to máme k obědu. Dělala jsem z krůtích medailonků. Trošku jsem si recept upravila - maso jsem obalila v maďarské gulášové paprice :-p, nedávala jsem teda cibulový základ, abych se co nejvíc držela předpisu. V závěru jsem dala asi 2 PL sýrové salsy a smetanu s jíškou. Vývaru bylo celkem půl litru
Jako přílohu jsem dělala sýrové torteliny
Nebylo to špatné, přidávám foto;-).

Může vám to připadat jalové podle popisu, ale nám to chutná:-). A navíc má drahá polovička nejí cibuli..

Souhlasím s Eli, krůtí je fajn, ale bez cibulového základu a klasického dušení mám pocit, že to bude trochu jalové.

Hledala jsem něco z drůbeže a bez fotky a narazila na tohle... Recept mi připadá trochu divný, maso bych raději dusila než vařila a místo směsi koření dala to, co do guláše patří (hlavně papriku a cibuli), když už to má být guláš... Zase s tou smetanou mi to připadá spíš jako drůbež na paprice... Nějak si neumím představit výsledek :-/.

Krůtí maso máme moc rádi a z krůtích prsíček jsou nejlepší řízečky:-);-)...taky bych asi použila stehno, i když to zase spíš peču...hmmmm, no dobře, udělám guláš z prsou, ale dva plátečky si nechám na řízečky :-D:-D:-D

Tak to máš Edno opravdu pech.:-(jinak já taky kupuji krůtí prsa;-):yes:

Když já mám vždycky ve stehením řízku kost nebo chrupku.. prostě prokletí proto ty krůtí prsa, ale obměna je možná vždycky každý co má rád:-))

Souhlas se Simčou, navíc to přijde i levněji.

Já bych raděj použila vykostěné stehení řízky,ty jsou šťavňatější.:-pNedávno jsem je zkusila, u řezníka měli a nedá se to srovnat.;-):yes:také dělám gulášek;-)+1:yes:

Tématické fráze:
krutí gulaš nejlepší, krůtí guláš, nejlepší krůtí guláš, krůtí guláš se smetanou, krůtí guláš recept, krůtí guláš na smetaně, krůtí stehenní maso recepty, krůtí guláš videorecept, šári, guláš z krůtího masa, krutí stehenní maso -recepty, krůtí stehenní guláš, nejlepší krůtí medailonky, kruti steheni gulas, nejlepší krůtí recepty, krůtí stehení řízek recept, krutí kostičky, krůtí recepty, předpis na krútí guláš recept, recepty z krůty

Suroviny:
prsa krůtí, smetana, jíška, koření gulášové, olej, sůl

Přidat fotografie receptu