Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Římovské maso pod sýrovou poklicí

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

marunda marunda

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 581 kJ /
856 kcal
Bílkoviny70,44 g
Tuky45,50 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 3,02 g
Sůl7,50 g
Sacharidy38,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme na kolečka a na oleji osmažíme dorůžova. Naklepané kotlety osolíme dle chuti, poprášíme paprikou. Maso vložíme do pekáčku na osmaženou cibuli, podlijeme vývarem z masoxu a pečeme v troubě při teplotě 200°C do změknutí masa asi 20 minut. Krok 2: Rozpečené kotlety rovnoměrně pokryjeme hmotou ze strouhaného sýra a bílého jogurtu, kterou rozprostřeme i po celé ploše pekáčku. Krok 3: Pečeme ještě dalších 15 minut, můžeme i déle, podle barvy. Podáváme s vařenými brambory a se salátem.

Zveřejněno 12. 3. 2011

Poznámka autorky marunda

Je to moc dobré, ten jogurt tam není vůbec cítit. A je to rychlé jídlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Římovské maso pod sýrovou poklicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KYEJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Římovské maso pod sýrovou poklicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KYEJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

marundo - tak tohle výborné papání také můžem:yes::-D

:-p:yes::yes::-K

Zapecene s jogurtem a syrem, vyborny napad. :yes: 7. bod pro tebe. :-K

Marundo, římovské maso znám a dělávám a dokonce byl Římov blízko nás, kde jsme bydleli. Dávám ti 6.boda:yes:

jojo, Jani, to nemá

Petro, pod tou peřinkou to nemá chybu!:-p:yes:

tak to je ono

Bezva zítřejší oběd;-)potřebuju něco,co se vaří samo:-)):yes:+

Tématické fráze:
římovská kotleta, krkovice po rimovsku, vepřové maso s římovskou poklicí, zapecene maso se syrovou poklici, rimske maso, veprove platky pod syrovou poklici, pod poklicí, vepřové maso pod římovskou poklicí, maso pod sýrovou peřinkou, římovská kotleta, brambory, římovské kotlety, poprazene maso, hrbatá krkovice, krkovice se sýrovou čepicí, kotleta se sýrovou peřinou, vepřová krkovice se sýrovou čepicí, římovské maso pod sýrovou čepicí, římovská pečeně, pekáček s poklicí, recepty do pekace s poklici

Suroviny:
krkovice vepřová, cibule, olej, paprika sušená sladká, sůl, masox, sýr nastrouhaný, jogurt bílý

Přidat fotografie receptu