Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 581 kJ / 856 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,44 g |
| Tuky | 45,50 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 3,02 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 38,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme na kolečka a na oleji osmažíme dorůžova. Naklepané kotlety osolíme dle chuti, poprášíme paprikou. Maso vložíme do pekáčku na osmaženou cibuli, podlijeme vývarem z masoxu a pečeme v troubě při teplotě 200°C do změknutí masa asi 20 minut.
Krok 2: Rozpečené kotlety rovnoměrně pokryjeme hmotou ze strouhaného sýra a bílého jogurtu, kterou rozprostřeme i po celé ploše pekáčku.
Krok 3: Pečeme ještě dalších 15 minut, můžeme i déle, podle barvy. Podáváme s vařenými brambory a se salátem.
Zveřejněno 12. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Římovské maso pod sýrovou poklicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYEJ
Moje poznámka
Římovské maso pod sýrovou poklicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYEJ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 10 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 5 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 5 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 5 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 5 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 6 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 8 hodinami
Tématické fráze:
římovská kotleta,
krkovice po rimovsku,
vepřové maso s římovskou poklicí,
zapecene maso se syrovou poklici,
rimske maso,
veprove platky pod syrovou poklici,
pod poklicí,
vepřové maso pod římovskou poklicí,
maso pod sýrovou peřinkou,
římovská kotleta, brambory,
římovské kotlety,
poprazene maso,
hrbatá krkovice,
krkovice se sýrovou čepicí,
kotleta se sýrovou peřinou,
vepřová krkovice se sýrovou čepicí,
římovské maso pod sýrovou čepicí,
římovská pečeně,
pekáček s poklicí,
recepty do pekace s poklici
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
olej,
paprika sušená sladká,
sůl,
masox hovězí,
sýr nastrouhaný,
jogurt bílý
Komentáře (9)