Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná kuřecí stehna uzenou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m263
Moje poznámka
Plněná kuřecí stehna uzenou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m263
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 1 hodinou
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 23 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 24 minutami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Klivan před 2 hodinami
Domácí nudle
Jindriskas před 3 hodinami
Chalupářská pomazánka
Alena Cerna před 3 hodinami
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 8 hodinami
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 8 hodinami
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 8 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 16 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 17 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 17 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí stehna s nádivkou,
pečené kuřecí stehna s nádivkou,
pečene kuřecí stehno plněné,
plněná kuřecí stehna,
plněné kuřecí kůže,
kuře plněné nádivkou,
kuřecí stehno s nádivkou,
plněne kureci stehna,
pečená kuřecí stehna s nádivkou,
pečené kuřecí stehno s nádivkou,
kuřecí stehna plněná mandlovou nádivkou,
kuřecí stehna recepty,
pecene kure plnene nadivkou,
kuřecí kůže s nádivkou,
kuřeci stehna z nadivkou,
plnená kuřecí stehna recept,
pecena stehna s uzenou nadivkou,
recept s uzenymi stehna,
pečeme kuřeci stehna,
nádivka do kuřeciho stehna s rohlíky
Suroviny:
stehno kuřecí,
máslo,
sůl,
koření grilovací,
máslo,
vejce,
rohlík,
mléko,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
maso uzené,
nať petrželová,
Komentáře (5)